תמיכת גסטון

מצב
הנושא נעול.

ilanitas

New member
תמיכת גסטון

תמיכת גסטון
יום לפני ההודעה המשמחת שאני בהריון עם בני הבכור (לפני כשנתיים), פיתחתי אלרגיה חזקה לגסטון כבר הספקתי לעבור 2 טיפולים מלאים + 1 מוקפאים ללא הצלחה האם משהי כאן נקלטה ב IVF ללא עזרת הגסטון? התחלתי לחשוב שאולי זה שאני מטופלת ללא תמיחת הגסטון מקטינה את הסיכויים להצלחה אשמח לתשובה כי אנחנו עומדים בפני התחלת טיפול נוסף אילנית

Big Mama 1

New member
היי אילנית ../images/Emo24.gif

תמיכת גסטון
יום לפני ההודעה המשמחת שאני בהריון עם בני הבכור (לפני כשנתיים), פיתחתי אלרגיה חזקה לגסטון כבר הספקתי לעבור 2 טיפולים מלאים + 1 מוקפאים ללא הצלחה האם משהי כאן נקלטה ב IVF ללא עזרת הגסטון? התחלתי לחשוב שאולי זה שאני מטופלת ללא תמיחת הגסטון מקטינה את הסיכויים להצלחה אשמח לתשובה כי אנחנו עומדים בפני התחלת טיפול נוסף אילנית
היי אילנית

לא חייבים ג'סטון, יש עוד אפשרויות לתמיכה. את הפנינים והאנדומטרין את בטח מכירה ויש עכשיו די חדש, קרינון ג'ל, ממש מעולה וידידותי למשתמשת
.

anguly

New member
גם אני ממליצה על קרינון

היי אילנית

לא חייבים ג'סטון, יש עוד אפשרויות לתמיכה. את הפנינים והאנדומטרין את בטח מכירה ויש עכשיו די חדש, קרינון ג'ל, ממש מעולה וידידותי למשתמשת
.
גם אני ממליצה על קרינון
התמיכה לאישה העובדת והעסוקה... נעים, נוח, קל לשימוש ולא צריך להרים רגליים. הבעיה זה רק המחיר - יקר יחסית - אם יש לך עדיף יוצא כ140 ש"ח לשבועיים.

בטיפול האחרון גם אני פיתחתי אלרגיה

תמיכת גסטון
בטיפול האחרון גם אני פיתחתי אלרגיה
הרופאה הודיעה לי שאלרגיה זה מסוכן ולכן אני לא נוגעת יותר בחומר הזה. יש תחליפים כמו הקרינון או האנדומטרין. בגלל שאני חוששת שהתחליפים לא יעשו את העבודה כמו שצריך כי בזמנו, כשהשתמשתי באוטרוגסטן, ערך הפרוגסטרון היה נמוך מאוד, הצלחתי לשכנע את הרופאה לעשות לי בדיקת דם שבוע אחרי ההחזרה כי לבדוק ערכים של פרוגסטרון ולוודא שהם תקינים ושלא צריך להחליף תכשיר. בהצלחה!

בטח

תמיכת גסטון
בטח
הריון ראשון - גסטון. הריון שני - אנדומטרין הריון שלישי - קרינון. תבחרי מה שבא לך

מצב
הנושא נעול.
למעלה