תמיכת אינטרנט ?

ztahie

New member
תמיכת אינטרנט ?

שלום לכולם. אני חייל משוחרר שמחפש עבודה באחת מחברות האינטרנט בתור תומך טכני. לפי הבנתי יש המון חברות (בזק,012,אינטרנט זהב,נטוויזן וכו') שמחפשות עובדים חדשים. לכל חברה תנאי העסקה משלה. אודה לכל מי שיכול לתת לי קצת פרטים על מקום עבודתו כדי שאוכל להחליט. 1.שם החברה ומיקום. 2.שכר לפי שעה.(שעה "רגילה",לילה,שבתות) 3.זמן משמרת מינימלי ומקסימלי, מינימום משמרות לשבוע (כולל\לא כולל שבתות) 4.זמן התחייבות. 5.פרטים על העבודה. תודה לכל מי שיענה.....

nbw1

New member
אממ..ממה שידוע לי

1. רוב המוקדים הללו יושבים בתווך שבין פתח תקווה לראשון לציון, עם דגש על הפתח תקווה. 2. זה תלוי בחברה ובחוזה שלך, בד"כ מדובר על בין 19-22 לשעה לתומך מתחיל. 3. שוב, תלוי בחברה, משמרת היא באזור ה7-8 שעות, כל חברה דורשת מינימום משמרות אחר.. 4. בד"כ שנה. 5. כמו מה?

TheSegal

New member
אינטרנט זהב פחות ממינימום...

ויש לי תלושי משכורת בתור ראיה...

tea spoon

New member
אם כבר שואלים,

זאת אולי נשמעת שאלה דבילית-משהו, אבל באמת שאין לי מושג... אנשי תמיכה שמתעסקים עם אינטרנט חייבים להגיע עם רקע במחשבים, או שרוכשים אותו בקורס הכנה (או בכל דרך אחרת שבמסגרת התפקיד)?

yuli c

New member
אז ככה...

ידיד שלי הלך לאחד המבחנים לתפקיד תמיגה באינטרנט ככה שאני יכולה רק לומר לך על מה שהוא סיפר לי... הם בדר"כ מקבלים רק אנשים עם רקע בסיסי במחשבים, בקורס הכנה כבר מלמדים דברים יותר מתקדמים שקשורים למתן השירות ולא מלמדים של דברים בסיסיים על הפעלת מחשב.

TheSegal

New member
לא ממש נכון....מספיק לדעת דברים

בסיסיים, זה גם תלוי בכמות האנשים שמגיעים אליהם... כלומר אם דרושים להם דחוף אנשים הם יקחו גם כאלה שלא מבינים כלום... בתכלס צריך לעקוב אחרי הוראות...לא יותר מידי מסובך.. מה גם שהיום מאוד חשוב להם למכור והרבה...ובגלל זה הם יעדיפו לקחת בן אדם שיודע ממש את הבסיס אבל הוא מוכר מעולה מאשר מישהו שהוא תותח מחשבים אבל גרוע במכירות...

tea spoon

New member
רגע, אני קצת מתקשה להבין -

איך מתקשרת תמיכה טכנית למכירות?

TheSegal

New member
אם אתה יודע ממש קצת אתה יכול

להתקבל בתנאי שאתה יודע למכור...זה מה שמחפשים היום לצערי... זה עצוב...

yuli c

New member
תראה...

מה שאני כתבתי זה על המקום הספציפי שידיד שלי ניסה להתקבל אליו... לא עשיתי סקר שוק ככ שאין לי מושג איך זה בשאר המקומות... אבל עדיין צריך ידע בסיסי במחשבים ולא אחד שאף פעם לא גלש באינטרנט...

TheSegal

New member
אני יודעת ע"פ כמה מקומות...

וגם אני רואה מהשאלות ששואלים את התומכים הבכירים ומנהלי הצוותים, אנשים שלא יודעים לעשות פעולות שאמא שלי כבר למדה לעשות... הטענה שלי כאן היא שהיום משקיעים יותר במכירות מאשר בתמיכה...

אני הגעתי בלי רקע מוקדם

באמת לא ידעתי כלום באינטרנט אבל ממש רציתי עבודה גמישה עם לימודים שמשלמים בה יותר ממינימום. פניתי לחבר שעבד בזה והוא לימד אותי בכמה שעות את כל מה שצריך. זה לא תורה מסיני רק צריך להכיר מערכות הפעלה, מושגים ותקלות נפוצות. למדתי כמו תוכי את ההגדרות בלי להבין יותר מדי לעומק את המשמעות שלהם ועברתי את המבחן בציון לא רע. עיקר הקושי להתקבל זה לא המבחן הטכני אלא המיון הקבוצתי שם לא בוחנים על ידע טכני בכלל אלא על יכולת ביטוי, עבודת צוות ועוד פרמטרים.

tea spoon

New member
גמישה יכול להיות גם

2,3 משמרות בשבוע, או שאני כבר נסחפת בטירוף? :) אני מחפשת עבודה שנייה למלצרות, ואחרי שהפנמתי שאני לא אשרוד עם עבודה פיזית נוספת במשרה מלאה (ואין בנמצא כאלו במשרה חלקית), אני מתחילה לפזול לעבר מתן שירותי התמיכה הטלפוניים. למען האמת, תמיד ראיתי בטלפון את אחד מחבריי הטובים. P:

לא כל כך גמישה

אני מחוייב ל-4 משמרות בשבוע במוקד תמיכה אבל כיום נהוג לחייב אצלנו תומכים חדשים ל-5 או ל-4 רק בתנאי שעושים 2 מתוך המשמרות בסופ"ש.הגמישות מתבטאת בשעות שאותן אני יכול לבחור ככה שהעבודה אף פעם לא מתנגשת לי עם הלימודים, והמערכת שלי היא מאוד צפופה היו לי סמסטרים של 5 ימים בשבוע ועדיין הסתדרתי. במוקדים אחרים של שירות לקוחות, מכירות ושיחות בינ"ל יכול להיות שההתחייבות היא לפחות משמרות. מצד שני העבודה בתמיכה היא יותר מעניינת, לא מתעסקים בכסף של אנשים (פחות צעקות? או שחוטפים צעקות מסוג אחר?) וגם המשכורת יותר גבוהה.

נזכרתי עכשיו

שיש לנו תומך אחד במוקד שאצלו זה הפוך ממה שאת חשבת לעשות- העבודה השנייה שלו היא מלצרות 2-3 פעמים בשבוע

tea spoon

New member
נראה לי אכן צפוף מדי,

לפחות לשלב בו אני נמצאת. אולי כשאני אשתפשף קצת בהשכמה כשעוד חשוך בחוץ[:(], אני אבדוק אופציות. אבל, המון תודה על ההשקעה בתשובה בכל אופן. :)

למעלה