תמיכת אינטרנט

ztahie

New member
תמיכת אינטרנט

שלום לכם, אי חייל משוחרר שמחפש עבודה. יש כאן מישהו שעובד\מכיר את העבודה בתמיכת אינטרנט. אם תוכלו לתת לי כמה שיותר פרטים על העבודה הזאת זה ממש יעזור לי כדי להחליט. תודה

nbw1

New member
שני הסנטים שלי

עבודה סבירה, רוב האנשים שם צעירים (או צעירים ברוחם...) ו/או סטודנטים. שכר נמוך (באזור ה20+- לשעה), אבל מכיון שאלו מוקדים של 24 שעות בד"כ אתה יכול לקבוע פחות או יותר את השעות שלך. קח בחשבון שתצטרך המון סבלנות מול הלקוחות כי הם לא יודעים לקרוא, לכתוב ולספור, וזו אשמתך, אז הם יצעקו עליך הרבה...

JaneLame

New member
שלח לי קו"ח לכתובת:

[email protected] אני עושה 1000 ש"ח על כל מישהו שמתקבל בגלל הפנייה שלי. הם גם לא יודעים לקשור את שרוכי הנעליים שלהם.

nbw1

New member
1000 ש"ח??

אני קיבלתי בזמנו טפיחה על השכם..אני צריך להחליף מקום עבודה.. אממ..זה די מעניין שהם לא מסוגלים לשרוך שרוכים או לקרוא, אבל מסוגלים לתפעל טלפון בצורה מספיק טובה כדי לטלפן למוקד. מנפלאות החיים..

JaneLame

New member
בוא לעבוד אצלינו.

התנאים עצמם דיי בסדר מהבחינה הזו. וזה ה-ISP השני שאני עובדת בו. בוא אלינו! עוד אלפייה לכיס שלי. אני נוטה להאמין שגם נושא תפעול הטלפון לקוי במידה מסויימת אצלם. לפחות 5 שיחות ביום שמגיעות אליי הן בכלל ממנויים של YES (?!) שמלוננים על בעיות בממיר. "אני לא מצליח להעביר ערוץ! תעזרי לי!" לפעמים, כשמשעמם, אני באמת תומכת בהם ("ניסית להפעיל את הטלוויזיה מחדש?"). אחרי שהם גורמים לקצר בכל הבית אני מפנה ל-YES. עוד 5 שיחות ביום של בזק. באינטרנט זהב היינו מקבלים שיחות של ערוצי זהב, קווי זהב ואפילו, תחזיק חזק, דפי זהב.

יניב95

New member
אכן....

גם אצלי מקבלים סכום כסף חביב נמוך יותר אבל עדיין..הסיבה: אולי זה נראה שיש ביקוד לעבודה הזאת- האמת זה נכון אבל אחוז התחלופה של האנשים במוקדים האלה גבוהה מאוד הסיבות: בדרך כלל הקידומים יחסית מהירים למי שזמין ורוצה להשקיע מעבר למילוי הכיס כסטודנט וחלק לא קטן נוטש או בגלל זמינות או בגלל שהעצבים לא עומדים בזה.. אחוזי הפטורים יחסית מאוד מאוד נמוכים, לא מפטרים על כל נציג שבטעות שלח לקוח לעזאזל סתם או ביקש לדבר עם המנהל ( אחרת באמת לא היו נציגים). עבדתי בחברת סקרים לפני שעבדתי במוקד התמיכה שם הלקוחות פי 20 מגעילים אבל בצדק.. למי יש עצבים לענות על סקר של 70 שאלות על חומרי ניקוי כאן זה ההפך אתה "המוקד של הבעיות" כל מי שרע לו מתקשר אלייך. וכן תתכונן לשיחות הזויות לחלוטין. טיפ קטן לראיון עבודה: מוקדי התמיכה הם מוקדים שמוכרים גם. למען האמת הם מכניסים לפעמים יותר כסף לחברה מאשר מוקדי המכירות, בראיון העבודה אל תביע דעה שלילית לגבי מכירות ושזה לא מענייןאותך או בסיגנון- הם לא רוצים נציג שלא יכניס לחברה שלהם כסף. בקשר לידע התטכני- אל תחשוש אם אתה יודע ללחוץ על START בחלונות ולהגדיר חשבוןדואר אתה מסודר את כל הידע שטכני שאתה צריך תקבל בקורסים.

TheSegal

New member
לא בכולם השכר 20....יש מקומות

שהשכר הוא מתחת למינימום....תבדוק טוב טוב את השכר... שלחתי לך במסר מקום ספציפי

למעלה