תמיכה...

תודה על התשובה

בררתי בסניף הביטוח לאומי ששייך לאיזור מגוריי , הם אמרו שכבר כמה שנים הם לא פתחו קבוצות מחוסר תקציב.

תודה קורלי

אני כרגע עדיין לא מצליחה למלא את הזמן בדברים האלה ( סרטים , ספרים וכאלה..) עסוקה יותר בבירוקרטייה מגעילה ומתישה שלצערי מפילה אותי עוד יותר נפשית...מקווה לימים טובים יותר.

תבדקי בויצו או נעמ"ת

אולי נפתחים קבוצות תמיכה באיזור שלך או קרוב אליך
ומדי פעם יש הודעות הפורום על קבוצות שנפתחות שלא דרך ביטוח לאומי תעקבי אחרי ההודעות בפורום
ואת יכולה להעזר בכתיבה בפורום ונתמוך בך אנחנו עד שתמצאי קבוצה מתאימה

תמיכה...

לצערי גם אני "בסרט " הנוראי הזה ...לפני חודש וחצי איבדתי את האיש שלי , החצי השני שלי והחבר הכי טוב שהיה לי...הכרנו בצבא ומאז לא נפרדנו ...עכשיו כל כך קשה לי....תמיד שמעתי שאומרים שהזמן עושה את שלו, שהחיים חזקים יותר...אני כמובן עוד לא שם. אני מחפשת בנרות קבוצת תמיכה באיזור השרון , אמרו לי שיש דבר כזה וזה מאוד עוזר. מישהו יכול לעזור לי ? שמע? יודע ?
תודה ושבת שלום .

klik50

New member
רונית של ים

ראשית משתתפת בצערך על אובדן החצי השני .כמו כולנו פה אנו איבדנו את החצי השני שלנו ,אני כבר שנה שבעלי לא איתי וזאת לאחר כמעט 33 שנים שאנחנו ביחד.הזמן לא כ"כ מהר עושה את שלו וגם אחרי שנה זה ממש ממש קשה!!!.
אני יודעת על קבוצת תמיכה שנפתחה בויצו . כך שתנסי.
לא נותר הרבה חוץ מאשר לומר לך שאת בפורום הזה תתחזקי .אני לא הלכתי לקבוצת תמיכה/פסיכולוג אך פה בפורום הזה התחזקתי מהאנשים הטובים .

באמת שמחה שמצאתי אתכם ...

לא יודעת מה זה להיות לבד....שבועיים אחרי שקמתי מהשיבעה , חגגתי לבד 43 שנות נישואין ובאותו היום קיבלתי את תעודת הפטירה עם התאריך שבעצם היה גם תאריך הנישואין שלנו...הזוי מבחינתי. תודה על החיזוקים , אני בהחלט אברר בויצו לגבי קבוצת תמיכה.

רונית- ברוכה הבאה

ברוכה הבאה לפורום !
מקוה שתמצאי כאן אוזן קשבת ועצות טובות ויקלו עלייך ולו במעט את כאבך
שלך אתי
&nbsp
&nbsp

למעלה