תמיכה רגשית האם יש מישהי שנעזרה בתמיכה רגשית אצל מטפלת מומלצת? העדפה למישהי בפרטי
ס סיגל 1212 New member 13/12/14 #1 תמיכה רגשית האם יש מישהי שנעזרה בתמיכה רגשית אצל מטפלת מומלצת? העדפה למישהי בפרטי
ב בייבי4יו New member 13/12/14 #2 אני חושבת שאיילת.. תנסי אולי לפנות אליה במסר(למרות שהיא בטח תגיב בקרוב..)
ס סיגל 1212 New member 13/12/14 #4 המלצות נוספות איילת את ממש מקסימה ענית לי מהר ומכל הלב ואני כל כך מעריכה את עזרתך. אשמח לשמוע אם למישהי יש עוד המלצות על טיפול במקום פרטי
המלצות נוספות איילת את ממש מקסימה ענית לי מהר ומכל הלב ואני כל כך מעריכה את עזרתך. אשמח לשמוע אם למישהי יש עוד המלצות על טיפול במקום פרטי
נ נועם1003 New member 13/12/14 #5 תכתבי באיזה איזור/ים את גם יכולה להתייעץ איתי בפרטי. אני פסיכולוגית ואנסה להפנות אותך אם יהיה לי רעיון.
תכתבי באיזה איזור/ים את גם יכולה להתייעץ איתי בפרטי. אני פסיכולוגית ואנסה להפנות אותך אם יהיה לי רעיון.
נ נועם1003 New member 14/12/14 #7 מעתיקה את תשובתי גם לכאן לטובת אחרות תתקשרי בשעות היום לד"ר קרן פרידמן, מנהלת עמותת רימון (תמיכה במטופלות פוריות) ותשאלי אותה על המלצה לטיפול פרטי. אם לא ייצא מזה כלום את יכולה לחזור אלי ואנסה לחשוב על כיוונים נוספים. בהצלחה! 054-4601689
מעתיקה את תשובתי גם לכאן לטובת אחרות תתקשרי בשעות היום לד"ר קרן פרידמן, מנהלת עמותת רימון (תמיכה במטופלות פוריות) ותשאלי אותה על המלצה לטיפול פרטי. אם לא ייצא מזה כלום את יכולה לחזור אלי ואנסה לחשוב על כיוונים נוספים. בהצלחה! 054-4601689