תמיכה פליזזזז

תמיכה פליזזזז

שלום אנשושים יקרים!!! מחר אני טסה לאילת למלון (מלכת שבא-לכל המעוניין בפרטים) נכון שזה נשמע "החיים הטובים" אבל כשזה נוגע לבריכה ולים זה הכי לא בשבילי חוסר הבטחון שלי יורד למטה וצולל עם השנורקל :) איך אני יסתובב עם בגד ים? או אפילו עם בגדים+בגד ים בבריכה,הרי אנשים יסתכלו המזל הכי גדול שכל הצוציקים יהיו בבית ספר(יש לימודים לא?) אני די מרגישה חרא סורי על ההתבכיינות...

lizush

New member
חומד..

.אני יודעת שכל מה שאני אגיד ישמע פלצני, מתנשא או שכאילו אני לא יודעת מה את עוברת.. אבל אני כן יודעת מה את עוברת, מכיוון שזה המקום שאני הייתי בו ממש עד לא מזמן. אני יחסוך ממך את כל הסיפור כי זה לא הגיע ביום אחד ולא בהוקוס פוקוס. זה תהליך ארוך שדורש השקעה. אחרי כל הלמידה בסופו של דבר אני אגיד לך מספר דברים שלמדתי: א. מסתכלים עליך ושופטים אותך פחות ממה שאת חושבת ב. בהתחלה, ללבוש בגד ים, נראה כמו הדבר הכי מפחיד בעולם... אחר כך את מרגישה הכי אמיצה בעולם, אחרי זה את פשוט נותנת לעצמך להנות... וזה תקף לעוד המון דברים שפעם פחדתי מהם (אפילו מללבוש גופיות). ג. אין אין אין תחושה יותר מדהימה יותר מתחושת הסיפוק כשאת כבר אחרי כל זה... בהצלחה

יפה אמרת ליזוש..

תקשיבי לה... אחרי שתסירי מעלייך מחסום אחד הכל ירד ותרגישי הקלה.. אט אט ובטוח. שיהיה לך בהצלחה מתוקה. :)

למעלה