תמיכה + מכבי

תקווה281

New member
תמיכה + מכבי

איזו תמיכה מומלץ לי לקבל אחרי החזרה ראונה? זו הפריה ראשונה אחרי הזרעות שנכשלו ושנים של נסיונות. יש לישחלות פוליציסטיות. אני אקבל גונל. ודקא קצר + גלולות. 2. תמיד להזרעות קיבלתי את הגונת בסניף מכבי שלי איפושהו בת"א. עכשיו, אמרו לי ללכת להשל"ה לקבל דקא. האם גם גונל אני אקבל שם? מה צריך להביא לבית המרקחת חוץ ממרשם? מי נותן מזרקים? למה כל הסיבוך הזה? 3. האם אתן ממשיכות לקחת חומצה פולית 5 מ"ג, אני לוקחת כבר שנתיים וחצי. זה לא יותר מדי? תודה ובהצלחה לכולנו

רעננה

New member
מה שאני יודעת

לגביי תמיכה אחרי החזרה נותנים נרות אנדומטרין או קרינון (מישחה) או כמו במקרה שלי זריקות גסטון שהן הכי יעילות
במכבי אני מקבלת את הגונל המזרקים והמחטים מהאחיות לפי הכמות שהורפא כותב במרשם ואחר כך מחייבים אותך בחשבון של מכבי את הדקא קניתי בבית מרקחתת (לבית מרקחת חוץ ממרשם תביאי את כרטיס המכבי שלך) חומצה פולית אני שונאת כי הוא עושה לי עצירות
אז כשאני במחזור או בהפסקה אני לא לוקחת חומצה פולית חוצמזה הרבה הרבה בהצלחה ולא להתייאש!

תקווה281

New member
?

זריקות גסטון ניתן להזריק לבד? תת - עורי? דקא קצר צריך לשמור במקרר? אם גסטון היא התמיכה הטובה ביותר - אני אבקש אותה מהרופא.

רעננה

New member
גסטון

גסטון זה בשריר (בטוסיק) זה חומר שומני שעושה קצת "ג'ולה"
אז צריך לעשות מסז' מייד אחריי ההזרקה זה לא נורא אם בן זוג יכול להזריק אני הולכת לאחיות במכבי פעם ביום והן ממש נהדרות - לא מרגישה כלום!
אם אני זוכרת נכון אז דקא בא עם גוש קרח ושומרים אותו במקרר

פּוֹנְג

New member
אכן, דקא שומרים במקרר

אפשר לקבל כמה סוגי תמיכות, "פנינים" או זריקת כוריגון (אוביטרל) או באמת גסטון שהוא לא ממש ידידותי. תלוי ברמת הפרוגסטרון שלך ובהמלצת הרופא.

dvoriz

New member
חומצה פולית

את המזרקים ניתן לקבל בחדר אחיות בקופ"ח, בקשר לחומצה פולית , הבנתי משרשור שהיה פה ומהרופא שצריך לקחת כל הזמן כדי שלא יהיה מום ח"ו לעובר, כשהייתי אצל רופא הוא נתן לי מרשם ל400 מ"ג , למרות שהרופא הקודם נתן לי 5 מ"ג, האם זה בסדר לעבור מ5 מ"ג ל400 מ"ג? מותר לקחת לפעמים 5 מ"ג ולפעמים 400 מ"ג? אני מקווה שזו תהיה הבעייה שלנו- אם לקחת חומצה פולית או לא.

למעלה