תמיכה .... לכאן

נזנז

New member
תמיכה .... לכאן ../images/Emo5.gif

אנשים עוד מישהו מתחיל להרגיש את הלחץ של השנה האחרונה ללימודים?!! כי אני כן תקשיבו לזה: ביום ג'- מבחן בספרות והגשת עבודת הבגרות במחשבים שעדיין לא סיימתי ביום ד' - מבחן בהיסטוריה ביום ה'- סיכוי שיהיה מבחן בתנך ביום ו'- מתכונת בספורט (אם קיים דבר כזה בכלל?) נמאס לי!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ka Dargo

New member
זה עדיין לא הגיע אלי...

רק עצה קטנה: חבל להלחץ מהמבחנים האלו, ואת יודעת מה - גם את מהבגרויות לא צריך להלחץ כ"כ הרבה כי בסופו של דבר אלו רק מספרים....

morethanwords

New member
../images/Emo7.gifבטח שמרגישים........

מרגישים ועוד איך ולי אין כוח לכלום.......... מה גם שבנוסף ללימודים ולבגרויות אני עושה גם פסיכומטרי ימי שני וחמישי הלכו לי ואני שואלת אתכם מה עם זמן פנוי בשביל עצמי??? אין!!!! מתה לסיים ביצפר. מחכה ל-26/6 הבגרות האחרונה באזרחות!

GeJuFan

New member
בלי לגרום לך להיות עצובה יותר

אני מציעה שתילמדי ממש טוב לבגרות באזרחות. כמו שראית בשירשור שפתחתי הבגרות ממש קשה גם לי שלמדתי. והנה נכשלתי ובגדול. מה עשיתי שמגיע לי 35. עכשיו אני צריכה לקחת סיכומים מחברה של אחותי לעבור על הסיכומים שהדפסתי ולקרוא את הספר של אנקורי ואת הספר שלומדים איתו בבית ספר רגיל עוד פעם. אני לא יכולה יותר אני צריכה חופשה...

Bunny F

New member
לצערי גם אני מרגישה בדיוק כמוך../images/Emo70.gif

ואין לי יותר כוח ללימוד האלו... אני ממש זקוקה לחופש אבל חופש של ממש בו אני לא אצטרך לחשוב על לימודים בכלל וכולם אומרים, תחזיקי מעמד בקרוב יש את חופש פסח אבל נראה לי שגם זה לא יהיה ממש חופש בשבילי כי ישר אחריו יש לי מתכונת במתמטיקה (אוי, כמה שאני שונאת אתזה) ומתכונת במעבדה ועוד כל מיני מתכונות ובגרויות מחכה כבר ל 23 ליוני שממנו ממש מתחיל החופש שלי ובמקרה גם באותו יום יש לי יום הולדת
אז בינתיים בהצלחה לכ-ו-ל-ם
ותחזיקו מעמד עד כמה שאפשר.

למעלה