תמיכה טכנית

Major Sam

New member
תמיכה טכנית

היי רציתי לשתף אתכם במה שעובר עלי... אני עוסקת במתן שירותי תמיכה טכנית לכל מני אנשים, (האם יש פה אנשים כמוני?) לפעמים זה ממש מתסכל כשאנשים ממש לא מבינים ושואלים שאלות מטומטמות, לפעמים הם פונים בחוצפה רבה ומצפים שאני אהיה השפחה שלהם, (במיוחד אנשים בכירים) ואחרי זה יש להם את החוצפה ללכת להתלונן לבוס. בקיצור, זבל של מקצוע, זבל של תחום, ועוד יותר זבל של אנשים...

pimpf

New member
מסכימה איתך,

אני אמנם לא עובדת במוקד של תמיכה טכנית, אבל עובדת בשירות לקוחות... אבל אין הרבה מה לעשות, זאת העבודה, ורוב האנשים שמתקשרים למוקד כלשהו והם לא מרוצים, נובחים ישר על מי שעונה לטלפון...
שטויות, עד העבודה הבאה...

champ

New member
תמיכה טכנית-בדיחה שקיבלתי במייל...

מסוק חג בשמי סיאטל כשלפתע ארעה תקלה חשמלית ומערכת הניווט כשלה. הטייס היה מיומן אך עקב העננים הרבים והערפל, לא הצליח לקבוע את מיקומו ולמצוא את הדרך לשדה התעופה. לפתע הבחין הטייס בבניין גבוה. הוא התקרב אליו וחג סביבו. בינתיים טייס המשנה כתב באותיות גדולות על נייר את השאלה: "היכן אני נמצא?" והניפו מול החלונות. לפתע נפתח חלון ובו הונף שלט שעליו כתוב: "אתה בתוך מסוק". הטייס חייך, נפנף לשלום, הסתכל במפות ותוך חמש דקות הם נחתו בשדה התעופה. לאחר הנחיתה פנה טייס המשנה לטייס ושאל אותו: "איך ידעת למצוא את הדרך לפי התשובה אתה בתוך מסוק?" השיב הטייס: "לפי התשובה הבנתי שזה הבניין של מייקרוסופט, ומשם זה קרוב לשדה התעופה והיה קל לנווט". "אבל איך ידעת לעזאזל שזה הבניין של מיקרוסופט?" שאל טייס המשנה. "ובכן," השיב הטייס "רק מחלקת התמיכה שלהם מסוגלת לתת תשובה שהיא 100% נכונה אך לא שימושית כלל..."

get well

New member
חחחחחחחחח...גדול..

התגעגעתי לבדיחות שלך צ'אמפ מה קורה?

champ

New member
אני מניח שחזרתי בכוחות מחודשים ../images/Emo3.gif

כנראה שהשם החדש של הפורום עשה לי את זה

פגעסוס

Well-known member
אההה.... תמיכה טכנית ../images/Emo26.gif

תמיד כשאנשים פנו אלי כשהמחשב של הסוללה שלי בצבא נתקע, השאלה הראשונה ששאלתי היתה "עשיתם RESET?" והתשובה תמיד היתה "לא" ו90% מהפעמים זה פתר את הבעיה. אבל לפחות שם נהניתי כי יצרתי לעצמי גישה לכל החומרים (גם המסווגים) שהיו במחשב...

space1

New member
"שלום מדבר עורך הדין רונן..."

הם באמת חושבים שאם הם יגידו שהם עורכי דין או ד"ר, או פרופסור אז הם יקבלו שירות טוב יותר?? ויש את הפסיכים האלה שמקפידים על זה... "אתה תפנה אלי כעורך הדין רונן! תן לי עכשיו את הפרטים שלך!!!"... מרוב שיש עורכי דין כמו זבל ורובם מובטלים אז זה מה שהשעמום שלהם גורם להם לעשות... להתלונן על מוקדנים בשירות לקוחות (סביר להניח שזה גם המקסימיום שהם יגיעו אליו)

get well

New member
יו אני בשוק!

באמת מבקשים את זה?? ואני להפך כל הזמן אומרת תקראו לי בשמי ולא גב' ....

יותר מזה -

פעם נתקלתי בשיחה של עו"ד שאחרי שהמוקדנית קראה לו בשמו הפרטי התעקש על זה שהיא תנתק את השיחה ואז תתקשר אליו - והפעם תפנה אליו מתחילת השיחה כעו"ד...

astyle

New member
גם אני תומך...

מכיר את התחושה "הנפלאה" של לתת שירות לתושבי מדינת ישראל.. אבל תכלס, הלקוחות ה"חכמים יתר על המידה" מעצבנים לא פחות מאלו שלא מבינים כלום... אלו שלא מבינים לפחות בסוף יוצאים עם פתרון (איטי ומייגע, אבל פתרון) בשעות הקטנות של הלילה מתקשרים אלו שיודעים יותר על מחשבים ואינטרנט משאני אי פעם ידע, והם שואלים שאלה "בסיסית" כגון: "אני רוצה לחבר את המחשב שלי ברשת VPN עם הפנטגון כדי שאני אוכל לראות בSTREAMING מה עושים לסאדם.. איך עושים את זה?" אחרי שאתה מחפש את המילים הנכונות לאמר לו "לך לישון!!!" אתה מחפש את האישור לאמר NOT SUPPORTED מהאחמ"ש שכבר ישן שעה וחצי..

get well

New member
ברוך הבא לפורום!!../images/Emo140.gif

אתה מוזמן לספר לנו סיפורים מעניינים וחוויות!!

astyle

New member
חוויה לקרוא את הפורום בזמן העבודה

זה ממש לקרוא מה שקורא לך בזמן אמת...

למעלה