תמיכה דחופה.

תמיכה דחופה.

במסגרת השאלות לתמיכה חשבתי להעלות עוד.... לחבר של חברה שלי יש בעיה. הוא נמוך 1.60 והחברה שלו 1.72. אבל החברה שלו אוהבת ארוך (מעל 15 ס"מ לפחות). והוא אוהב שירים של ביאלק בזמן שהיא יורדת. למכולת. וכשהיא חוזרת הוא עדיין נמוך! הוא אומר שהוא נמוך בגלל שמוצצים לו הרבה, אבל הוא נהנה מזה.... אז כמה שאלות יש לי. מה דעתכם על נמוך ולא נמוכה? האם להמשיך למצוץ לו? דניאל מגדיל את הפעילות המינית בפורום - ומקטין את הנומך.

גלית34

New member
זוג חברים טובים שלי ../images/Emo20.gif

הוא נמוך ונקרא בלשון החברה "הגמד" ואשתו גבוהה. וממש אין להם בעיות{ככה הם מספרים} בחתום של ביאליק והמכולת
וחוץ מזה מה זה 15 ס"מ שאוהבים? העיקר האדם ולא המעטפת

בונהם

New member
תגובה לגלית -זוג חברים

היי גלית צהריים ניפלאים לך. חוץ מזה למי זה מפריע גובה גיל זה נתונים שוליים בעיניי. טוב להם בייחד יש חיבור יש זרימה אחלה. במיטה גם ל30 ס"מ אין משמעות מנסיון...(מהסקס הראשון)היא הייתה גבוהה ממני ב-30 ס"מ אמיתי

piter pan

New member
דגי - בדיוק על זה רציתי לדבר איתך ../images/Emo6.gif

נגעת בנקודה מאוד כואבת. המעשה הזכיר לי מכאוב עז מתקופת ילדותי בוילנה הכבושה עת פראנץ יוזף שלט אז בכיפה בממלכת אוסטרו-הונגריה. הפיליפינית של הסבתא של השכנה שלי היתה בצרה צרורה : היא לא הצליחה ללמוד צ´כית , כי שיקשוק אשכיו של בעלה של הזקנה , כשירדה הטמפרטורה מתחת ל-5 מעלות , מאוד הפריע לה. הבן שלהם לעומת זאת , לא ידע פיליפינית ולכן היא נאלצה לעשות לו את הוואקום בגרמנית עתיקה. התסבוכת היתה בלתי נסבלת ועד היום סבתי מתעוררת כל ערב ,כשהיא מייבבת בבהלה ומצווחת - "שריפה שריפה" כל פעם שהיא שומעת את מנגינת "לחיי האהבה". אז מה אתם אומרים ? להמשיך לה את האשרה לפיליפינית או לא ?

תותית11

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo13.gif../images/Emo8.gif

קצת מוזר שבפורום רחב אופקים ומעמיק שכזה מתמקדים רק בנושא אורך ולא בנושאי עובי למשל??

אטיוד5

Active member
שאלות הבהרה

1. מה אכפת לה אם הוא קורא בזמן שהיא יורדת? ועוד למכולת. 2. מה ההבדל בין "מעל 15" לבין "מעל 15 לפחות" ? 3. אם הוא כל כך נמוך, והוא כבר שם, למה הוא לא מוצץ לה?

ההבדל בין

מעל 15 ןמעל 15 לפחות. מעל 15 - כל אחד יתקבל מעל 15... מעל 15 לפחות - זה מראה על תנאי קבלה מינימלים... דניאל

אטיוד5

Active member
שאלת המשך ...

כל אחד יתקבל מעל 15 או כל אחד מעל 15 יתקבל? במקרה הראשון אני מבין שצריך לבוא אליה עם נעלי פלטפורמה. במקרה השני היא תתכופף רק קצת.

"הלוקש והפערפאלע" ../images/Emo63.gif

בדקתי בספרים ומצאתי כי: פער בן 15 ס"מ מתאזן בשכיבה וע"כ המלצתי להפסיק המציצה, ולפצוח ברינה - שכיבה. אגב, זהו מצב מאד נח לעיסוי הקרחת!!

טשטושה

New member
../images/Emo45.gif מאמי האחד.........

דומני שזה הפתרון המקסימאלי לבעיה הארוכה והסבוכה שלי שמי שהאורכים אצלו אינם מאורגנים פיזיולוגית..... חחחחחחחחחחח בוקר טוב איש, טש

תבור.

New member
האורך לא /כן ?? קובע

ויכוח עתיק יומין אולי התמונה המצורפת תמחיש הבעיה.

דיאבלו

New member
אישפוז דחוף

הרי כבר ידוע ומפורסם בכל העולם שהגודל לא קובע (מחקר שפורסם, אגב, ע´י בעלי זין קטן) בכל מקרה, אם היא יורדת למכולת ואח´כ היא יורדת לו, אז שתחשוב אולי להפוך את זה למקצוע!!!!! ואם כבר מקצוע, אז שתיקח את הגמד שישמור עליה. נו,,, התחרפנתי בדיוק כמוכם יום טוב

היירו

New member
בעיה אה.

אחי תישלח אותה אליי יש לי אים יד על הלב 20סמטי.תודה.

היירו

New member
בעיה אה.

אחי תישלח אותה אליי יש לי אים יד על הלב 20סמטי.תודה.

למעלה