תמיכה דחוף!1

ס פ י ר ל

New member
תמיכה דחוף!1

אני ממש מצטערת על ההאצה, אבל אני פשוט ממש ממהרת ואני צריכה תשובה מהר ככל-האפשר. יש לי מכשיר cowon a2, ולפני כמה ימים לקחתי אותו לתיקון, והחליפו לו את הבטרייה. היום, אחרי טעינה מלאה כביכול, שוב בדקתי ועדיין אותן הבעיות מופיעות[חוץ מבעיית הבטרייה החלשה-שתוקנה]- הנגן לא מקליט לי מהטלווזיה-הוא כל הזמן נתקע לי אחרי 1-3 דקות, והקובץ לא ניתן לקריאה אפילו. ניסיתי לשנות הגדרות, מחקתי והדבקתי שוב את ה"סיסטם" המקורי, הוספתי עדכוני קושחה חדשים, וכלום לא עבד. אולי אחד מהדברים הללו לא עשיתי כראוי, אז בכל מקרה ייעצו לי בבקשה גם בנושאים האלו. מה לעשות?!

tweeg

New member
אמממ

http://www.iaudiophile.net/forums/showthread.php?t=13901 http://www.iaudiophile.net/forums/showthread.php?t=18651 כנראה בעייה בגירסא האחרונה לנסות לחזור גירסא אחורה

ס פ י ר ל

New member
זאת לא בעיה בגירסא האחרונה,

כי בחצי שנה האחרונה אני עובדת עם הגירסא הזו ורק לפני שבועיים המכשיר הפסיק להקליט לי מוידאו. גם ניסיתי למחק ולהדביק את ה"סיסטם" הראשון שהיה לי, וזה לא עזר.. עכשיו-הוא שההקלטה לא פועלת בכלל[מודיע שההקלטה נכשלה], או שהיא נעצרת אחרי 1-3 דקות, או שהיא פשוט נתקעת באמצע. שבת שלום

ס פ י ר ל

New member
תודה רבה..

פירמטתי את הנגן, וכעת הוא פועל מצויין, חוץ מכך שהווליום שלו לא עובד בהקלטה. שיניתי הגדרות ולמרות זאת דבר לא השתנה.. יכול להיות שזה בגלל שעשיתי טעות בפרמוט/שכחתי להוסיף קובץ מסויים...? עצה כלשהי? שבת שלום
.

tweeg

New member
אממ

יכול להיות שפירמוט מחודש יפתור את זה או עידכון

ס פ י ר ל

New member
פירמטתי.

ד"א, מאיזה אתר[שהוא לא באג] ניתן להשיג עדכון לנגן A2? ויש גם אתרים שהם לא באנגלית?

tweeg

New member
את מעדכנת מבאג?../images/Emo5.gif

כמובן שמ www.cowon.com לא הייתי מעדכן משום מקום אחר

O

omerdav

Guest
יש להם שרת FTP ועליו יש עדכונים.

ס פ י ר ל

New member
בל אני לא ממש סומכת על האנגלית שלי..

לא שהיא רעה או משהו[ועוד בהתחשב בגילי ובמורות שלי], אבל אני לא רוצה להסתכן עם A2.. בכל זאת הוא מכשיר מאד יקר..

ס פ י ר ל

New member
בתמונות מומחשת הפעולה שצריך לעשות?

שלמקרה חירום אני בכל זאת אקלוט?
.

tweeg

New member
בקשר להודעה שלך בת"ט

האם מדובר על הa2? תגדירי "לא עוברים טוב" האם המחשב הוא אותו מערכת הפעלה?האם הוא מעודכן?חוקי?

ס פ י ר ל

New member
..

zen neon 5GB השירים נשמעים קטועים וישנם כל מיני קולות משונים ש"קופצים" בתוך השיר. הנגן גם נתקע הרבה, וזה אחרי שהחלפתי אותו. אותו מערכת הפעלה..? סליחה על הבורות, אבל מה זה אומר? מעודכן? מה ז"א? חוקי-כן. מחשב XP מבערך שנת 2001-2002.

tweeg

New member
אממ

אממ ההימור שלי הוא לנסות כניסות usb אחוריות אבל זה קלוש וטיפשי יכול להיות שזה בעיות חומרה(פיזיות) ולכן אי אפשר לעשות כלום

tweeg

New member
בגלל זה כתבתי "קלוש וטיפשי"

עם המידע לא עובר טוב מהמחשב לנגן זה בעייה די רצינית הייתי מעדכן כדי לשלול בעיות תוכנה וממשיך משם *ההשערה שלי היא הפרעה חשמלית לכתיבה של הנתונים (בגלל שזה קורה במחשב אחד,אז זה חייב להיות השפעה שלו ולכן חשמלית) אבל זה לא תורם הרבה,אי אפשר לבדוק את זה,וזה סתם ניחוש

למעלה