תמיכה אחרי הזרעה

שויו

New member
תמיכה אחרי הזרעה

היי בנות, שוב מבקשת עצתכן. אני אחרי שני הריונות כימיים משתי הזרעות החודשיים האחרונים. בשתיהן קיבלתי תמיכה רק אחרי תשובת בטא חיובית (בפעם הראשונה אנדומטרין ובשניה בתוספת של זריקת גסטון ליום). חשבתי הפעם לבקש תמיכה מיד אחרי ההזרעה אולי זה יעזור להשתרשות יותר טובה. מה אתן אומרות? ומה נהוג לתת בדר"כ? תודה מראש

טאיה1

New member
מצטרפת לשאלה

אני אמורה לעשות הזרעה השבוע, וגם חשבתי לבקש תמיכה, מבחינת לא יועיל לא יזיק, אז אני מצטרפת לשאלה.

orel06

New member
יקירותי צהריים טובים../images/Emo39.gif

אני אחרי הזרעה שבוצעה ביום חמישי ומיום שבת בבוקר אני נוטלת שתי כדורי אינדומטרין - אחד בערב ואחד בבוקר בשביל תמיכה. ככה היה תמיד גם בשתי ההזרעות הקודמים ( הכימיים) שלצערי כשלו. ניסתם להתייעץ עם הרופא??

mayaya

New member
כדורים לשם מה?

היי, החודש גם ביצעתי הזרעה שלישית, בעצם זה היה ביום חמישי האחרון, והרופא לא נתן לי שום כדורים, למה כוונתך? אשמח לשמוע פרטים....

orel06

New member
../images/Emo24.gifכדורים......./images/Emo12.gif

המ...התכוונתי לנרות.. ( פנינים בלשון הנשים הנהדרות של הפורום) לתמיכה ורצון שהפעם זה יחזיק ואינשה לשנינו ששבוע הבא נזעק עד לב השמיים משמחה בבדיקת הבטא.

ל א ו

New member
בנות, אתן אומרות לא יועיל לא יזיק

אבל היה פה שירשור לא מזמן על עודף פרוגרסטרון שיכול להזיק לאברי המין של עוברית. לדעתי רצוי מאוד להתייעץ עם הרופא על העיניין!

טאיה1

New member
טוב לדעת.

תודה שציינת את זה. לעצמי אני מוכנה להכניס כל כימיקל מצוי, אבל לעוברית בפוטנציה לא ולא!

עינת ב6

New member
הי שיויו ...../images/Emo20.gif

הי חמודה, אני יודעת שבד"כ נוהגים לתת תמיכה במקרים בהם יש לאשה דימומים מוקדמים... אבל את תמיד יכולה לבקש! להיפך, לדעתי אפילו חשוב שתדברי איתם על זה אם זה משהו שאת מרגישה שאת צריכה!!!
יש המון תכשירים לתמיכה... אני מכירה את ה- אסטרופם, אנדומטרין, אוטרוגסטן, זריקות הגסטון... ואני בטוחה שיש עוד...
לכל אשה מתאימים את המיכה שהכי תתאים לה, וזה ממש משתנה בין אשה לאשה ויכול גם להשתנות ממחזור למחזור!
מחזיקה לך אצבעות להזרעה המנצחת!!!
וקחי גם חיבוק גדול!

mimi1231

New member
למה נתנו לי אוביטורל שבוע אחר הזרעה

עשינו היום הזרעה וקיבלתי מרשם להזריק אורביטורל (או משהו דומה) בעוד שבוע. למה??? מה זה אמור לעשות? בהזרעה הקודמת נתנו לי להזריק את זה ערב לפני ההזרעה. הפעם הרופא אמר שזה כדי "להחזיק/לחזק את הביוץ" או משהו כזה. האם זה קשור לתמיכה שאתן מדברות עליה? ???
תודה, מיכל

למעלה