תמיכהה פליזזז

תמיכהה פליזזז

לפני שבוע החזרה שניה של 2 בלוסצ' יפים לטענת הרופא מוקפאים..... והיום בעצם יומיים שיש לי כאבי מחזור איומים אני יודעת שזה מחזור.. בעלי ואני כבר על מיואשים אין לנו כוח כבר לכלום לא בא לנו להמשיך ולעשות כלום פשוט לזרוק הכל... נשאר 4 מוקפאים מתוך 30 ששאבו!!!!!! מתה מפחד משאיבה חוזרת לא יודעת כבר למי ואיך להתפלל
ממש על סף קריסה!!!!!!
מה עושים מה???

מינה23

New member
גם אני עשיתי החזרה לפני שבוע והתחילו לי כאבי בטן

אז כפי שבנות כאן תמיד אומרות לא תמיד כאבי בטן מסמלים מחזור, למרות שההרגשה היא כזו. אז עדיין יש תקווה.
בנוסף, למרות ההבנה של הייאוש ולמרות שקשה לנחם אדם בשעת צערו, אני רק רוצה לתת לך נקודת אור אחת וזה המוקפאים שיש לך. 4 במספר, זה לפחות שתי החזרות עתידיות (נקווה שבעתיד הרחוק יותר, כי עכשיו לא תצטרכי). לי אין מוקפאים. 7 שאיבות ורק פעם אחת 2 מוקפאים שגם לא נקלטו. כך שכל שאיבה אני נשארת בלי מוקפאים וצריכה לעשות שאיבה נוספת. מבאס, לא ככ נעים, אבל אני, למשל שמחה שעדיין יש לי ביציות (לגיל המאוחר שלי). אז כדאי תמיד לחפש איזו שהיא נקודת אור בכל הקושי הזה. שיהיה לך המון בהצלחה גם בלמצוא נקודות אור והכי חשוב בקליטת הריון תקין.

בלונד23

New member
אני מבינה, אאבל לפחות יש לך מוקפאים

לי מעולם לא הוחזר מוקפא. לא לכל אחת יש את הזכייה בפיס של המוקפאים. את זכית.
את צריכה להאמין אבל גם לדעת שלא תמיד שאיבה אחת מספיקה... אלה החיים... רוב הבנות פה עוברות הרבה יותר משאיבה אחת.

צודקות.

וזה גם מה שבעלי אומר אבל זה הרבה מעבר ליכולת שלי כרגע..ומה יהיה בשאיבה הבאה ובאחריה אין לזה סוף ואני מפחדת למצוא את עצמי בגיל מאוחר אחרי אין ספור שאיבות ב0 הצלחות..וואוו אני כל כך מפחדת!!

מינה23

New member
הפחד שלך ככ מובן

אבל הדברים האלו לא בשליטתנו. אנחנו עושות את מקסימום ההשתדלות ובורא עולם מחליט. אז אני חושבת שכדאי יותר להשקיע אנרגיה בתפילות ובמעשים מאשר בפחדים. כי הפחד לא מביא כל תועלת ואילו התפילות והמעשים יכולים להביא תועלת. מאחלת לך שתמצאי את הרוגע והאמונה להמשיך ולהילחם ולהצליח כמובן.

אמן הלוואי!!

באתי להפרשת חלה עכשיו לתפילה שהמחזור יחליט לבטל את עצמו ויצמח שם תינוק קטן...

spirt20

New member
אני נקלטתי והיו לי כאבים

מיום שלישי להחזרה ועד עכשיו כאבי מחזור שהולכים ובאים. הכאבים נובעים מהתמיכה ו/או כאבי גדילה של הרירית, כאבים מהשאיבה עצמה .. קרשי דם או צ'יסטות... כאבי השתרשות... בהצלחה

דבר ראשון, כאבי בטן לא אומר כלום!! במיוחד שזה כל כך מוקדם...

(בהנחה שאת מקבלת תמיכה הורמונלית כך). דווקא שבוע אחרי החזרה נשמע מתאים גם לכאבי השרשה.. (שלא תמיד יש אותם, אך כשיש מרגישים כמו כאבי מחזור- או כך לפחות טוענים... אני לא הגעתי לשלב כזה עדיין... אבל גם יש כמה בנות פה בקבוצה שייעידו).

דבר שני- שאבו 30 ביציות אבל כמה עוברים הוחזרו עד כה? (וכמה מהם היו בלוצסטים?- שהסיכויי קליטה שלהם אף גבוהים יותר). אם הוחזרו כבר 10+ ולא נקלטת אף פעם (וחלילה גם הפעם לא יילך), אז בהחלט כדאי "לעצור לחשוב" לפני ההחזרה הבאה ולבדוק (אולי אפילו אצל יעוץ אצל רופא אחר במרפאה פרטית) שאכן הפרוטוקול שנתנו לך מתאים לך (אצלי טעו ב 3 החזרות מוקפאים הראשונות
), ואם לא עשית בדיקת היסטרו אבחנתית וכו' אז גם שווה לבדוק...

בהצלחה

החזרה 2

של בלוצס' כל העוברים שנשארו גם בלוצס אבל זה לא הענין .... אני מפחדת ממה יקרה אחרי שיגמרו חס וחלילה העוברים ואז מה יקרה? לא מסוגלת לעבור עוד שאיבה ... מפחדת מזה... ובמיוחד שהחצי השני כל כך להוט להמשיך ואני כבר מרימה ידיים... אולי מוקדם מדי להספיד אבל זה התחןשה...
תודה לכן שאתן עונות ... מתחילה להיות קצת יותר אופטימית

אני יכולה רק להזדהות...

אצלי החודש זו החזרה 4 (כמוך, משאיבה אחת, אך מחזירה כל פעם עובר בודד). וגם אני לא אופטימית במיוחד לגבי הפעם, ונותרה לי עוד החזרה אחת מאותה שאיבה, שגם אצלי היתה אירוע טראומתי, כאבים נוראיים ואישפוז עם תגובת יתר, זיהום ו 40 מעלות חום.
אחר שהחזרה 3 נכשלה הייתי כה מיואשת, שניסיתי לבדוק בכל מקום שרק אפשר באינטרנט סיבות לאי קליטה. בין היתר נתקלתי במספר פוסטים עם אותה שאלה, מבנות שונות שלהן 'ברזומה' היה אף מספר החזרות גדול בהרבה מבלי לקבל בתא חיובית ולו אחת. מכל בחיפוש הזה לא מצאתי יותר מידי תשובות, אבל כן משהו אחר... הסתכלות בפרופיל של אותן בנות בחיפוש פוסטים עדכניים יותר (המטרה הראשונית הייתה לראות אם מצאו אצלן סיבה לאי קליטה) הראתה שהן כבר בפורומים אחרים- הריון/ילדים.
בע"ה גם אנחנו נעבור פורום מסיבות חיוביות ☺

צריך לנסות לשאוב את הכוח מאמונה שבסוף נצליח, שלתינוקות שלנו יש מועד בו אמורים להגיע ואנחנו צריכות לעשות הכל כדי לתת להם הזדמנות לבוא. בהצלחה !

בלונד23

New member
אני חושבת שאולי הכישלון נובע

מכך שאת מחזירה כל פעם עובר בודד.
אני מניחה שיש לך סיבה לכך, אבל עדיין אם תחזירי 2, יעלה הסיכוי.

אני החזרתי 2

ועדין הכאבי מחזור לא נרגעים... היום צריכה לקבל...מתפללת שיפסיק!!! ומחר בבטא תיהיה תוצאה גבוהה אמן ואמן לכולם!!!!!

כבר לא מזהה את עצמייי

וואוווו כל היום עצבנית חסרת סבלנות צועקת בוכה מכל שטות!!!! וואוו כל כך נמאס לי מעצמייייי מחכה שתעבור כבר התקןפה הזוווווו
צריכה הצעות להירגע ודחוף.... היום כבר צעקתי על הבוסית שלי מה יהיה איתי ???

אם את יכולה..

לבקש לסיים את יום העבודה הזה..
וללכת לים/לקפה/למקלחת/לישון
בערב לצאת להליכה (לי זה עוזר)
לתת לעצמך מקום.
זו לא את שצועקת, אלה ההורמונים והפחדים(אם הבוסית יודעת, לדבר איתה על זה.. שעובר עליך יום קשה..)
מקווה שיעבור מהר ועם תוצאות מחייכות

היא דבילית

היא יודעת מהכל והיא יודעת שאני מרגישה נורא בגלל שאני מרגישה את המחזור מתקרב והיא עדין ממשיכה להעיר הערות ולהיות סתומה!!!!הלוואי ויכולתי ללכת אבל זה רק יתן לה מקום נוסף להערות.. עוד שעתיים היום הזה נגמר ואכנס למיטה.... רק שהבעל יהיה נחמד ולא יציק גם הוא :)
תודה יקירה...שנשמע כולנו בשורות חיוביות

מינה23

New member
חחח לא נורא. בטח הבוסים שלנו חושבים שאנחנו צריכות לקבל מחזור

או משהו כזה...

למעלה