תמיהה.

chaim levinson

New member
תמיהה.

למה כל הימנים שכותבים בפורום הם עילגים? אשמח עם מישהו יוכל לעזור לי לפענח את התופעה.

okok4

New member
בפורום?

דן תיכון, יהושוע מצא, גידעון עזרא, ראפל איתן וכו´. מבחינה סטטיסטית בימין אחוזי העילגות גבוהים, שלא לדבר בכלל על העם. "העם","האנשים בשוק", אותו גוש רפה שכל, רובו ככולו מחזיק בדיעות ימניות, וכמובן גם מנשק מזוזה (בשביל המזל) ובעד ביבי. הידה ביבי. הידה שרה. אריה דרעי זכאי. אסכם ואקרא להם "קהל צופי דודו טופז".

holy_sheep

New member
הציניות תנצח? איפה הגבולות שלכם?

א) אני מקווה שכל הדיון הזה היה בציניות נחרצת. ב) אין לי מושג מי אתה קוקו4, אבל אני מקווה שאתה לא מנוער מרצ. מחיים לוינסון אני לא מצפה לשום רמה בסיסית של מוסריות, אבל אני מקווה שאין עוד הרבה חברים בתנועה שחושבים ככה. ביזיתם את שמכם הטוב, ואני ממש מתביישת שאתם חלק מהתנועה. תתנצלו עכשיו.

okok4

New member
אכן סרקזם.

וזה לא קוקו4 אלא אקוק 4. מעליבנית. ואני כבר לא בנוער מרצ, את יכולה לנשום לרווחה.

chaim levinson

New member
ב"יש גבול".

צר לי מאוד שאת מתביישת בי אגי. אין לי מושג לאן אשא את פני. אני חושב שאעזוב את התנועה (מה שממילא אני הולך לעשות בעוד חודש חודשיים שלוש ארבע), כדי ששוב תוכלי להתגאות במי שאת. ועכשיו נתייחס לטענות האוויליות שלך. אמנם אני לא מצפה ממך להברקות אינטלגנטיות שישאירו אותי פעור פה, אבל מינמום הבנת הנקרא, אנא אגי. אני כתבתי שהימנים שמשתתפים בקביעות בפורום הזה הם עילגים. לא היית טורחת לחשוב לפני שמיהרת לכתוב, היית מבינה שמה שכתבתי היה נגד שלושה או ארבע ימנים שכותבים פה. משום מה, לאחר שאני קבעתי שארבע ימנים הם עילגים, את החלטת שאני טוען שכל הימנים העילגים, כמו האדם שכתב את ההודעה אחרי. זה כשל לוגי ומילולי חמור, וראוי שתתנצלי על האשמות השווא שלך, או לחלופין, תתחילי בסדרה של פעלולים לוגיים כדי להוכיח שאני חושב שכל הימנים עילגים. אני מאוד ישמח אם לפורום יבוא ימני שאינו עילג, זה יכול רק לתרום. ואגב, אגי, אל דאגה, הימנים בפורום אינם העילגים היחידים. והמבין יבין. אה, עכשיו שאני מתעמק בענין הכללות אגי, הרשי לי לצטט אותך: "כל הבחורות שקוראים להם ורד הם שמנות". וזה לענין יחסי עם הימנים והכללות. ועכשיו נעבור לענין המוסריות שלי. מכיוון שאני מכיר אותך טוב אגי, אני לא חושב שיש לך צל קלוש של מושג מהו מוסר. אני קורא לך לתקן את טעותי, ולספר לי מה את יודעת על מוסר.

holy_sheep

New member
יופי לוינסון...

הצלחת לכתוב את השם שלי הרבה פעמים כדי לאיים עלי, ולא התיחבת למילה ממה שכתבתי, ממש בוגר מצידך. וממש לא אכפת לי מיחסי הכבוד ביננו, כי כפי שאתה מתאר לעצמך, הרסת את כל הידידות (אם היה דבר כזה בכלל) שלנו בסמינר האחרון. קצת חומר למחשבה, ואז נראה מי מדבר על מוסר. (הודעה פרטית, נא לא להתיחס)

chaim levinson

New member
התנצלות

אני חוזר בי ממה שכתבתי בהודעה אודות איכות הימנים בפורום. שכתבתי את ההודעה, שכחתי מקיומו של ההוא הדתי, כותב שאינו עילג, ולא אפליג כאן בשבחו. אבל מה שכן, חוץ ממהוא הדתי, כל שאר הימנים בפורום הזה הם עילגים.

okok4

New member
מה שנכון נכון

לא כל הימנים עילגים, ואני אפילו מכיר אישית מס´ ימנים אינטילגנטיים. רק מה, תיכנסו שנייה לפורום "נוער מולדת" ותחטפו הלם תרבות. מדובר ללא ספק ברפש. באותם אנשים שעומדים מאחורי משה נוסבאום וצועקים "מוות לערבים" אחרי פיגוע. כן כן, ואותו עם בחר ברוב קולות את שרון לראש ממשלה ואת ש"ס למפלגה השלישית בגודלה בכנסת. מעורר חלחלה. וחוץ מזה אין שום דבר רע באלטיזם. ואני מכיר ורד אחת חטובה.

chaim levinson

New member
תראה...

צריך להבדיל בין הדברים. טיפשות היא אבי אבות הסבל. טיפשות היא התכונה הגרועה ביותר. אני לא חושב שלהיות מתנשא זה שלילי. הכל כמובן בגבולות הטעם הטוב. וחוץ מזה, איני נוהג להתייחס לביקורת עלי מגורמים אנונימיים.

PROJECT:2501

New member
אני חושב שבפורום....

קל מאד להגיד דברים שהייתם מתחרטים עליהם אם הייתם אומרים אותם למישהו בפנים. אנשים תחשבו פעמיים!

התנשאות מעידה על טפשות

בן אדם שאינו מבין כי אינו טוב ביסוד מאדם אחד, הוא טיפש אמיתי.

חולק על נועה...

בן אדם שאינו מבין כי אינו טוב ביסודו מאדם אחר הוא לא טיפש... יש המון אנשים חכמים שחושבים ככה... הם לא טפשים, החינוך שלהם לקוי. עוד משהו, חיים הבהיר כי לא תקף את הימנים באופן כללי אלא רק את אלו שכותבים בפורום (חוץ ממני? למה מה אני? מיוחד?) ולכן הביקורת של נועה ושל אגי לא רלוונטיות - ובכל זאת, אני חושב שהוא צריך להתנצל. לעניות דעתי, הימנים כאן כותבים יפה מאוד...

.המוסד

New member
מה ימני בך?

אתה מתנגד למסירת שטחים? דוגל בארץ ישראל השלמה, בעד השמדת משטרו של עראפת?

למעלה