ב"יש גבול".
צר לי מאוד שאת מתביישת בי אגי. אין לי מושג לאן אשא את פני. אני חושב שאעזוב את התנועה (מה שממילא אני הולך לעשות בעוד חודש חודשיים שלוש ארבע), כדי ששוב תוכלי להתגאות במי שאת. ועכשיו נתייחס לטענות האוויליות שלך. אמנם אני לא מצפה ממך להברקות אינטלגנטיות שישאירו אותי פעור פה, אבל מינמום הבנת הנקרא, אנא אגי. אני כתבתי שהימנים שמשתתפים בקביעות בפורום הזה הם עילגים. לא היית טורחת לחשוב לפני שמיהרת לכתוב, היית מבינה שמה שכתבתי היה נגד שלושה או ארבע ימנים שכותבים פה. משום מה, לאחר שאני קבעתי שארבע ימנים הם עילגים, את החלטת שאני טוען שכל הימנים העילגים, כמו האדם שכתב את ההודעה אחרי. זה כשל לוגי ומילולי חמור, וראוי שתתנצלי על האשמות השווא שלך, או לחלופין, תתחילי בסדרה של פעלולים לוגיים כדי להוכיח שאני חושב שכל הימנים עילגים. אני מאוד ישמח אם לפורום יבוא ימני שאינו עילג, זה יכול רק לתרום. ואגב, אגי, אל דאגה, הימנים בפורום אינם העילגים היחידים. והמבין יבין. אה, עכשיו שאני מתעמק בענין הכללות אגי, הרשי לי לצטט אותך: "כל הבחורות שקוראים להם ורד הם שמנות". וזה לענין יחסי עם הימנים והכללות. ועכשיו נעבור לענין המוסריות שלי. מכיוון שאני מכיר אותך טוב אגי, אני לא חושב שיש לך צל קלוש של מושג מהו מוסר. אני קורא לך לתקן את טעותי, ולספר לי מה את יודעת על מוסר.