תמיהה

שגיא ק

New member
תמיהה

האם בעקבות שירשורי תום סוייר לפני כשבועיים מישהו מ"משבחי" המחזמר כאן בפורום טרח לראות את השידור של ההצגה ביום שבת בערוץ הראשון? אם כן, מה יש לכם להגיד?

אני ראיתי

והתעצבנתי על זה שבאמצע שיר תקעו לי את החדשות, אבל סה"כ זה מצולם באיכות טובה מאיכויות שבד"כ מצלמים הצגות. מחכה לחלק השני...

שגיא ק

New member
* טעות:

התכוונתי לשאול איך הייתה ההצגה ואם היית בהצגה עצמה...... חחח...

Awaken

New member
אני ראיתי.

וזה היה בול כמו שציפיתי.... ראיתי רק חצי לא היה לי כח לראות את השאר.

barmiz

New member
אני

ממש התאכזבתי מהמבזק חדשות, מילא בסוף קטע - אבל באמצע שיר? תמוהה. ההצגה הייתה קצת שונה ממה שאני ראיתי כי צילמו את זה בפורים (לכן זה התעקב בשבוע), היו כמה משתתפים חדשים, הטקסט היה טיפה שונה והיו שחקנים שהופרשו / פרשו. בקיצור היה נחמד, אני מחכה לחלק השני, יום שבת הקרוב...

שגיא ק

New member
אמממממ.......

אני ראיתי גם בחנוכה וגם בפורים (בפורים ראיתי את ההצגה שאחרי ההצגה שצילמו ובגלל הצילום ההצגה שהייתי בה התחילה בחצי שעה איחור...) משתתפים חדשים? חוץ מאחד לא ידוע לי... והטקסטים? אותו דבר כמעט.... פה ושם אולי מילה אחת או שתים אחרות אבל בסה"כ זו אותה ההצגה.

היה יפה וצבעוני

אבל לא סוחף ולא באמת מרשים. לפי דעתי אתה סתם מגזים בתיאורים שלך. אגב, השירים הופקו בצורה מעוררת רחמים יחסית לתקציבים שיש להם.

שגיא ק

New member
למה אתה מתכוון בצורה מעוררת רחמים?

השירים נהדרים רק שהתאכזבתי שדרך הטלויזיה לא יכולים לשמוע אותם כמו באולם.... באולם זה ממש יפה... בעיקר בקטעי מעבר והמוסיקה בבית קברות ממש מצמררת. בטלויזיה קשה מאוד להעביר את כל זה.

מעוררת רחמים = עלובים

מוזיקה ממוצעת, מלודיה בינונית. ללא קולות או הרמוניות. אין שום תעוזה, מקוריות או נסיוין ליותר ממה שמשהו כבר הצליח למצות מזמן.

שגיא ק

New member
לא מסכים איתך

השירים מצויינים לדעתי, ובעיקר המוסיקה. לא צריך להיות שום חידוש בשירים, צריך לזכור שהעלילה מתרחשת לפני הרבה מאוד שנים והשירים דווקא מאוד מכניסים את הקהל (בהצגה לפחות) לתקופה שמלפני הרבה הרבה זמן. אני מאוד נהנתי מכל השירים והמוסיקה אבל על טעם ועל ריח אין להתווכח...

למעלה