תמיהה קטנה

kinspirit

New member
תמיהה קטנה

הנה עניין תמוהה למדי - כידוע חברי SG1 הולכים תמיד עם שני טלאים - טלאי הצוות (SG1) וטלאי פרוייקט הסטארגייט. עכשיו, לאחרונה שמתי לב שבחלק מהמקרים הם הולכים עם עוד טלאי אחד - טלאי חיל האוויר. עד כאן טוב ויפה. רק שעכשיו הגיע הזמן לשאול את המתבקש - מדוע דניאל וטיאלק, שאינם חברים בחיל האוויר, הולכים עם הסמל?!? והאם הם תמיד הלכו עם זה ופשוט לא שמתי לב לכך?!

Chelnak

New member
ניסיתי לחפש קצת בגוגל

אבל לא העלתי הרבה בחכתי... בעוד כמה פורומים ברחבי העולם שאלו את השאלה הזאת, ומסתבר שהטלאי התחיל להופיע איפשהו בעונה ה-6. ככל הנראה כדי להיות יותר נאמנים למקור (חיל-האויר האמיתי). ובאשר לשאלה למה לדניאל ולטיאלק גם יש טלאי כזה - אין לי מושג (אולי על-אף שהם אינם אנשי צבא, הם נחשבים כחלק מהחיל? או שסתם כדי לא להבדיל אותם מאוניל ומקרטר?)

subatoi

New member
אולי אם הם "אזרחים עובדי חיל האוויר

האמריקאי" הם נחשבים לחלק מהחיל לכל דבר, גם אם הם לא גויסו כשהיו בני 18 (?), ואז מותר להם ללכת עם זה בלי בעיה. כנראה שהתירוץ הכי פשוט הוא שיתפוס פה.

kinspirit

New member
ישנה עוד דוגמא מעניינת

עלתה בעבר השאלה באחד הפורומים אני נמצאת בהם לגבי הדיסקיות שלהם, מדוע אין לדניאל וטיאלק. אני, כמובן בתור חיילת לשעבר, הסברתי שרק מי שבצבא הוא בעל דיסקיות ולכן דניאל וטיאלק לא יכולים להיות בעלי דיסקיות. אז אם הם מקפידים על העניין הזה, נראה לי תמוהה שמשהו כמו קוד הלבוש יחמוק מעיניהם.... מצד שני, אולי זה באמת קטנוניות לחפש בפרטים הקטנים האלה... מצד שלישי, אילו מן מעריצים נהיה אם לא נחטט בפרטים הקטנים האלה

subatoi

New member
זה כבר מוזר

כי אם נצא מנקודת ההנחה שהדיסקיות משמשות לזיהוי אם חס וחלילה קורה משהו (לא שחסרות שיטות יותר מתקדמות, אבל זה זיהוי בסיסי ביותר), אז גם דניאל וטיאלק (וג'ונאס!!!) צריכים להסתובב עם דיסקית. מדים כן ודיסקית לא? Oh well...

subatoi

New member
ואם היה קורה לו משהו

בעונות הראשונות, לפני הקטע של ה"עליה"?

kanshoof

New member
למה לא ?

"מדוע דניאל וטיאלק, שאינם חברים בחיל האוויר" כתבת, מדוע לא חברים בחי"א ? אולי לא חיילים אבל אם הם זכאים לענוד את סמל הפיקוד וסמל היחידה, לפי דעתי - הם צריכים ואף דרושים לענוד גם את סמל החיל. או הכל או כלום, לא נשמע לי הגיוני לענוד סמל יחידה ופיקוד אבל לא את סמל החיל. בקשר לדיסקיות, לא שמים כיוון שזה אכן לא יעיל כל כך בתפקידם הנוכחי, ג'ק וסמנתה - מן הסתם חייבים בתור קצינים בצבא. ובהיבט התוכנית - אם הם ישימו דיסקיות זה יהיה ה"מסמר האחרון" - הם יהיו חיילים לכל דבר, מסר שלא רוצים להעביר לנו. המדים הזהים זה לשם אחידות יצוגיות ותפעוליות - לצאת למשימה בכוכב אחר זה קצת לא פרקטי "על אזרחי".

למעלה