תמיד

תמיד

הייתי ספורטאית ואהבתי כל דבר שיש בו תנועה .
אבל כמו הרבה אימהות הזמן שלי עבר לילדים וחיי המשפחה ולא הצלחתי לאזן .
עכשו אני עם משקל עודף , והמון בכי .

לא מוכנה להמשיך ככה . לא מוכנה לוותר על עצמי יותר .
איך מתחילים ?

בדרך כלל לספורטאיות קל יותר לשוב

או שככה זה נראה לי כמו מי שהתחילה מ0.

מה שחשוב הוא לצאת משלב הבכי ולדעת שהכל בידיים שלך וחשוב מכך, בראש שלך...

מה עושה לך טוב? מה כיף לך? זה הכי חשוב לדעת כדי להמשיך משם.

אז אני לא תמיד הייתי ספורטאית

אפילו רחוק רחוק מזה....אבל בגיל 34 מצאתי את עצמי עם המוןןןןןןן משקל עודף והמון תסכול. מכיוון שבכלל לא חשבתי על ספורט אלא רק על ירידה במשקל, ובגלל שדעתי שלבד לא אצליח קבעתי תור לדיאטנית של קופת חולים, כן כן זו ב25 ש"ח לרבעון. לי זה עבד, ורק אחרי מספר חודשים התחלתי עם הספורט.

ומה ההצעה שלי - לחשוב מה יכול לעזור לך, כי לבד זה מאוד קשה, מאוד קשה להתחיל.....ובהדרגה מצאתי את הדרכים שלי לאזן בין המשפחה לבין העיסוקים שלי. בדרך כלל מדובר באימונים מאוד מוקדם בבוקר, שאני חוזרת עד 6:45 להעיר ולהכין את הילדים....בקיצור נסי למצוא מה שעובד עבורך.
המון בהצלחה, זה אפשרי! לגמרי אפשרי!

melon

New member
צעד ראשון עשית

כתבת כאן.

דבר שני את אמא ואישה אבל קודם כל בן אדם. תשקיעי ותקדישי זמן לעצמך ותראי שכולם יצאו מרווחים
.
אני אוהבת מאד את אפשרות של להתחיל עם קבוצה.
יותר קל מלבד. זה יוצר מחוייבות , זה מוציא אותך לפגוש אנשים, זה נותן תחושת שייכות וגם יש הכוונה מקצועית. תבדקי מה יש נגיש באיזור שלך. אולי מישהו בפורום יכול להמליץ לך.
אני רוצה להגיד לך - שלקח זמן אבל היום הריצות שלי הם חלק מהלו"ז המשפחתי. זה חשוב כמו כל חוג של הילדים או מחוייבות אחרת. למדתי לדחוף את זה גבוה בסולם העדיפיות.

תעדכני איך הולך.

tamark4

New member
לאט ובזהירות

אל תבכי, דברים חוזרים ואם יש את האהבה הראשונית לספורט הכל יותר קל.
בני כמה הילדים ? יש כאן גם אמהות לפעוטות ותינוקות שמוצאות קצת זמן לפעילות.
קחי לך שעה- שעתיים בשבוע בשלב ראשון, כל דבר שאת אוהבת. הליכה מהירה, ריקוד, שחיה, חדר כושר. אני בטוחה שזה ישפר קודם כל את מצב הרוח וגם את הכושר והגזרה.

מור שלז

New member
ברוכה הבאה

את הצעד הראשון כבר עשית, כתבת כאן.
הצהרת שחור על גבי לבן שאת לא מוכנה לוותר על עצמך יותר, וזו מטרה נפלאה וחשובה.

איך מתחילים?
לאט ובהדרגה.
מוצאים זמן שאפשר לשלב בתוך סדר היום שלך, בתוך השגרה שלך.
הילדים קטנים? אפשר ללכת איתם בעגלה?
אפשר לנסות לצאת החוצה לרבע שעה כשהם ישנים והאיש שלך איתם? (ככה אני התחלתי - 13 דקות ריצה כשכולם בבית ישנו).
הכרתי מישהי שמה שעזר לה היה מד צעדים קטן שהיא שמה עליה לאורך כל היום. ופשוט ניסתה לשבור את שיא הצעדים שלה מדי יום. זה כשלעצמו פשוט גרם לה ללכת יותר, בלי להקצות זמן קבוע לפעילות.
ויש עוד המון דרכים, כל אחת כאן תוכל לשתף מהטיפים שלה, אם תהיי יותר ספציפית.

למעלה