תמיד תמיד תמיד

אשלונית

New member
תמיד תמיד תמיד

רציתי חתול או כלב. אבל אנחנו גרים בבנין ההורים יוצאים מוקדם לעבודה ואמא שלי לא ממש חובבת חיות. היום שחזרתי הביתה מהמכולת, שבמקרה אמא אמרה לי לקנות חלב, מצאתי בחדר המדרגות חתול גיגני חמוד עם פסים שחרחרים מסתובב לו. בהתחלה הוצאתי אותו החוצה. חלק מהשכנים שלי... נו זה היה לטובתו. אחרי זה אמרתי לא. אני אתן לא חלב. אבל הוא לא שתה אז לא ויתרתי. עליתי למעלה מצאתי צלחת מפלסטיק שמתי בה חלב והורדתי לו למטה. מצאתי את החמודון הזה בחצר, והנחתי לו את הצלחת. הוא בא בלי לפחד ושתה ושתה ושתה. אחרי הכל ולמרות הכל, אימצתי לי חתול. למרות שהוא לא גר בבית וישן איתי בלילה הוא עדין מעכשיו ובתקווה שהוא ימשיך להסתובב פה, החתלתולון שלי. יישש! יש לי חתול!
רק רציתי לחלוק איתכם את הרגע של אושר הזה. (עכשיו נראה אותי לומדת
). אש.

תתחדשי!../images/Emo108.gif

אולי אמא ואבא יראו שאת מטפלת בחתול וירשו? אני מקווה - בכל מקרה תתחדשי על החתולון אפרת

NasTy GirL

New member
מזלטוב!!!!

טוב, נתחיל בהכירות קטנה-הרי אני לא יכולה לפלוש אל ההודעה הזו בלי להזדהות... אני לירי בת 12 מראשון. הנה, הזדהיתי...:) בכל מקרה, אני מגדלת חתולים מאז שנולדתי (והמשפחה מאז ומתמיד גידלה חתולים...). יש לי אבא וטרינר, 10 תוכים(ג´ורג´, אמדאוס, ג´ולי, בוב, מרגרט, קוקו2, קובי, קוקטיילית ששכחתי את שמה, ג´ואי, ועוד שניים ללא שם) שני חתולים (מ(א)רי-בת 5 וחצי וולף-בן 17 וחצי). בקשר לחתולים...לגדל חתול זו חוויה נפלאה-שאני ממליצה עלייה לכל אחד... זה עושה משהו בנפש...מחמם את הלב...הדבר הקטן והפרוותי הזה שמתנחל לך במיטה כשאתה ישן-לדוגמה.:) בכל מקרה-מזלטוב!!! ממני, לירי עם כאבי הבטן

היי לירי ובורכה הבאה!../images/Emo39.gif

נחמד שהצטרפת אלינו, כרגע את הצעירה ביותר אצלנו ולכן אני נותנת לך את התואר הבייבי של הפורום, כזאת אחת שכולם אוהבים וחושבים שהיא מתוקה. בואי ספרי לנו גם למה הגעת אלינו? נשיקות אפרת

למעלה