תמיד שקט פה כ"כ?
T TheBursar New member 24/6/05 #3 שאלת ועכשיו תקבל תשובה החבר'ה פה נחמדים. אני משועמם בעבודה. וחוץ מזה אני מאמין שאם אני ער אז כולם ערים וזה כולל את השעות המיסתוריות שנקראות 6:42 בבוקר ו23:12 בערב
שאלת ועכשיו תקבל תשובה החבר'ה פה נחמדים. אני משועמם בעבודה. וחוץ מזה אני מאמין שאם אני ער אז כולם ערים וזה כולל את השעות המיסתוריות שנקראות 6:42 בבוקר ו23:12 בערב
S strahd New member 24/6/05 #4 אם אתה מושעמם אז תפתח נושא לשיחה, אני בטוח שאם הוא יהיה מעניין, עוד אנשים יצטרפו
A Annabel Lee Fairy New member 26/6/05 #12 חוטיני עור שחור../images/Emo54.gif ויש לו במגירה גם שוט ואזיקים!
S SNoochy BooChyS1 New member 29/6/05 #15 סות' לא לובש תחתונים!! הוא עציץ!! עציצים לא לובשים תחתונים!
ר רולדההה New member 24/6/05 #5 ../images/Emo69.gif האאאאאא! זאת יערה ואני מתלהבת כי אני כותבת מהניק של לי. [ואתם לא מכירים אותה ] אם יש מפגש, שמישהו בבקשה יודיע לי? ^^ ו..אההה.. סקוטים גאים בחצאיות [וגם בלי!] זה שייני!
../images/Emo69.gif האאאאאא! זאת יערה ואני מתלהבת כי אני כותבת מהניק של לי. [ואתם לא מכירים אותה ] אם יש מפגש, שמישהו בבקשה יודיע לי? ^^ ו..אההה.. סקוטים גאים בחצאיות [וגם בלי!] זה שייני!
ר רולדההה New member 25/6/05 #6 אני לי. ../images/Emo98.gif ופורומ נחמד עד מאוד יש לכם. אף על פי שטדי שוטפת לי את המוח.