תמיד שמעתי ש....

תמיד שמעתי ש....

סקס בין ידידים הורסת את הידידות. שידידות יכולה להפוך לאהבה אבל אהבה לידידות - אף פעם. מה דעתכם? אחרי "קטע" שהיה לי עם ידיד שהפך לחברי הטוב ביותר <אגב, הוא תפוס!!> אני לא מסוגלת לדבר איתו הוא כועס על כך ונראה שאם אני אמשיך בדרכי הקשר ידעך עד שימות. מבחינתו, הוא מוכן להמשיך לבגוד בחברתו איתי חופשי... אבל אני מאמינה שמגיע לי טוב יותר... ומתחרטת על שהיה. אני מרגישה נורא עם כך שהכל תלוי בי ואני זו שאקבע את עתיד הידידות מה הייתם עושים? אני אשמח על כל תגובה ו
מראש

H20

New member
מה השאלה?!

תני לקשר הזה לדעוך עד שימות. מה שווה הידידות ביניכם, חזקה ככל שתהיה, אם היא עוזרת להרוס קשר של אחרים? ועל מה בדיוק הידיד הזה שלך כועס- שאת לא מוכנה להמשיך להיות שותפה לבגידה? חוצפן. או שייפרד מחברתו ויהיה איתך, או שיישאר איתה ולא יצפה ממך להיות הצלע השלישית.

ortal_sh

New member
יש פה שני בעיות !

האחד , גם שבאמת אם הוא באמת כואס עליך שאת לא מוכנה להיות שותפה זה באמת לא בסדר . אבל יש בעיה נוספת , גם אם הוא יפרד מחברה שלו בשבילך , אז תמיד יהיה סיכוי שהוא יבגוד גם בך , הוא בוגד איתך כרגע אז למה שלא יעשה את זה שוב (לדעתי מי שבוגד יבגוד תמיד). לפי דעתי , תתני לקשר לדעוך עד שימות , ותחפשי לך משהו פנוי ! ועוד משהו - למה לך להנות רק מהרגע, בסוף את זאת שתפגעי. אורטל

G.O.D

New member
סתם סטיגמה...

"רובים לא הורגים אנשים, אנשים הורגים אנשים" סקס בין ידידים\חברים\מכרים לא הורס כלום, מה שהורס זה האנשים, אם שני הפרטנרים לסקס מספיק בוגרים, מספיק אמיתיים ולא מתחסדים פלצניים, הסקס יכל רק לחזק את הידידות ואפילו להגדיל את הקירבה, סקס זה לא רק אקט של אבה בין נאהבים, אלא רובד מסויים בהכרות, בסקס אין סודות ואפשר להבין טוב יותר את הבן אדם מזה שרואים איך הוא (היא) מזיין (מזיינת). כן כן, גם בנות מזיינות ואפשר ללמוד מזה הרבה... אבל זה כבר דיון אחר... לסיכום, אם הוא צריך להמשיך לבגוד או לא זה תלוי בצורה שהוא מרגיש עם עצמו, אותך זה לא צריך לעניין, זה בחירה שלו. את יכולה להמשיך להיות ידידה טובה שלו ואפילו לשכב איתו, מה שכן לא כדאי לך להתאהב בו כי יכל מאד להיות שתימצאי את עצמך בצד הניבגד. רק לציון עובדה אני לא מצדד בבגידות בכל צד, ואישית אני סולד מאנשים כאלו, אבל אם מישהו בוחר לעשות את זה, זו בחירה שלו והחלטה שלו והוא לא מבצע שום פשע.

ליאן.

New member
האם באמת תתכן ידידות בין שני המינים

?? במקרה שלך עם הבחור הזה - התשובה היא לא! ולכן כדאי מאוד לשמור מרחק ממנו. אהבה לא תצא מהקשר הזה.. לא בזמן הקרוב, בכל אופן.. ולתקן מה שהיה זה מאוחר מדי (בהתחשב בעובדה שהוא מוכן להמשיך לבגוד בחברתו איתך). שמרי מרחק מהבחור.. ! אם יום אחד יבוא להודיע לך שנפרד מהחברה ורוצה בחברתך, לדעתי עלייך להתרחק ממנו. אומנם קיים סיכוי (נמוך) שיחשוב על האהבה שלכם יחד, אך סיכוי גבוה הרבה יותר שיראה בך כסתם פלירט מזדמן.

לדעתי

סקס בין חברים טובים יכול להוביל למקומות נהדרים, אם זה מתאים ונוח לשני הצדדים. אני לא רואה שום סיבה למה לא. לעומת זאת סקס עם מישהו לא פנוי, לא. כמו שכבר אמרו כאן לפני, זה פוגע בקשר שלו עם בת זוגו, ומכאן פוגע בו. זה פוגע בך, כי נותנים לך אצבע כשכל היד זה לא אופציה בכלל. למה לך להתפשר על מקום שני? אם הוא כל-כל מוצא חן בעינייך, חכי שיהיה פנוי, וגם אז, אם תהיו יחד, את חושבת שיהיה לך אמון בו?

אקווה

New member
איך זה שהם

חושבים שאחרי שהיה סקס עסקים יכולים להיות כרגיל? האם זה כל כך לא משמעותי בעיניהם? נכון שהתגובה הזאת שלי נשמעת קצת ילדותית, ותמיד אומרים ש"אנחנו אנשים מבוגרים/בוגרים ולכן לא צריך לעשות כזה עניין מסקס". אולי זה נכון, אבל בפועל, אצלנו, הנשים, זה כמעט בלתי אפשרי. זה לא שכל אחד שאנחנו שוכבות איתו אנחנו ישר מדמיינות איך ייראו הילדים המשותפים שלנו, ממש לא, אבל משהו בכל זאת יש בנישה של הרגש. איך זה שמישהו שהיה ידיד טוב, ואח"כ קורה מה שקורה, חושב שאם זה לא הולך, אפשר לחזור לשיגרה, עסקים כרגיל? הרי תמיד יישאר מתח ואם זה לא הלך כי הוא לא רצה, הרי תמיד תישאר איזו אכזבה של הבחורה, איזה כעס סמוי, שלא יתן לקשר לחזור להיות מה שהיה... אז אולי לא צריך להגיע בכלל למצב הזה?...אבל אם כך מתפספסת לה אהבה מופלאה? אוף, למה דברים לא יכולים להיות פשוטים?....:(

אלדד26

New member
תשמעי,

אני לא בדקתי את כל בחורות העולם, אבל כבר הכרתי כמה וכמה בחורות שהיו להם יזיזים, והן לא רצו שום דבר מעבר. אז אני לא יודע מה היחס של רוב הנשים לסקס. אני יודע שקיימות בחורות שחושבות אחרת. מעבר לזה, לסקס אפשר להתייחס כאל משהו אינטימי ורגשי, או כאל משהו מכני ופיזי בלבד. אפשר. מה לעשות, החברה בת ימינו מחנכת נשים שסקס זה משהו רגשי שעושים מתוך אהבה, ומחנכת גברים שסקס זה משהו פיזי שאפשר לעשות אותו עם כל אחת, בכל זמן, ובלי כל קשר לאהבה. יש גברים שאצלם אהבה היא תנאי לסקס, ויש נשים שאצלן לא צריך אהבה כדי שיהיה סקס משובח. הכל עניין של חינוך. אני אישית מעדיף סקס מתוך אהבה, ואני חושב שרוב העולם חושב כמוני; אבל יש אחרים שלא חושבים ככה, ועד שצורת החינוך לא תלמד אותם אחרת, הם ימשיכו במנהגם.

אלדד26

New member
אוסף הדעות הגדול של אלדד

1. תיתכן ידידות אמיתית בין אישה לבין גבר (מנסיון) 2. תיתכן ידידות שתימשך אחרי קטע סקס בין ידידים (מצפיה
) 3. תיתכן ידידות שתימשך אחרי אהבה (מנסיון) 4. אנשים שבוגדים בבני הזוג שלהם הם חארות -------------------- בקיצור - תעזבי אותו, הוא זבל כי הוא בגד בה והוא מנצל אותך. וכללית, ראי את דעותיי לעיל.

אקווה

New member
אלדד....

עם דעותיך מספר 1 ו- 4 אני בהחלט מסכימה. אבל בקשר לידידות אחרי קטע סקס בין ידידים וידידות אחרי אהבה גדולה - אני לא ממש בטוחה (מנסיון...). אמנם זה לא קרה לי כל כך הרבה פעמים - פעם לכל מקרה, אבל בשניהם ידידות אחר כך לא עבדה... אחרי אהבה גדולה תמיד קיים המתח המיני ואי אפשר להמשיך להיות ידידים כי זה תמיד הולך מעבר אבל יודעים שגם אי אפשר מעבר כי הרי זה לא הלך - אז זה נהרס לגמרי; וידידות אחרי סקס עם ידידים - אח"כ כבר לא מש נעים להתסכל בעיניים וגם אז הכל נהרס.. אז מה המסקנה? סקס לא תמיד עושה טוב לאנשים...:) וסליחה על הציניות, זה פשוט המפלט האחרון... לילה טוב לכולם :)

אלדד26

New member
אבל זה העניין -

משפט כמו "לעולם לא יכול להיות X" הוא משפט הרבה יותר נחרץ מ - "יכול להיות X". ולכן משפטים כמו "תיתכן ידידות אחרי סקס" הם הרבה יותר סבירים מאשר "לא תיתכן ידידות אחרי סקס". אבל זה עניין לוגי פשוט, שמספיק מקרה אחד שבו הייתה ידידות אחרי סקס, כדי שמה שאמרתי פה יהיה נכון; אני מדבר על עניין יותר רחב. כלומר, יש הרבה מקרים בהם ידידות אחרי סקס מתקיימת... זה פשוט תלוי בזוג.

אקווה

New member
עכשיו לכלכת....

חשבתי שתגיד משהו כמו: "אני תמיד צודק. פעם חשבתי שטעיתי, אבל טעיתי"... ןתחשבו על זה...:)

gigy

New member
לא שופט

תראי קודם אני נגד בגידות אין לך מה להצטער מה שהיה היה כל דבר בחיים בא כדיי ללמד אותך משהוא אז מה להצטער אלה להמשיך הלאה וללמוד מטעויות... אם כל טעות שעשיתי בחיים הייתי כועס על עצמי עד כדיי כך לא הייתי כותב לך ברגע זה אלה בוכה על העבר, נכון ליפעמים אנו כועסים וכועסים מאוד על עצמנו אבל ברגע שנלמד לילוח לעצמנו נוכל ללמוד מטעויות וגם לסלוח לאחרים, באמת בלי להכיר אותך אני אומר לך שמגיעה לך טוב יותר אותם מאדם (מראש לא מכיר ולא שופט)ששוכב איתך ולמרות שיש לא חברה עדיין מוכן לשכב איתך מה שאומר שהוא לא הכי אוהב את חברה שלו או לא מוכן לקשר מה שאומר שגם לחברה מגיעה יותר טוב. נ.ב מצטער אם זה ישיר מידי.

למעלה