תמיד שמעתי ש...

תמיד שמעתי ש...

סקס בין ידידים הורסת את הידידות. שידידות יכולה להפוך לאהבה אבל אהבה לידידות - אף פעם. מה דעתכם? אחרי "קטע" שהיה לי עם ידיד שהפך לחברי הטוב ביותר <אם מישהו זוכר - הוא תפוס!!> אני לא מסוגלת לדבר איתו הוא כועס על כך ונראה שאם אני אמשיך בדרכי הקשר ידעך עד שימות. אני מרגישה נורא עם כך שהכל תלוי בי ואני זו שאקבע את עתיד הידידות מה הייתם עושים? אני אשמח על כל תגובה ו
מראש

~מעיין~

New member
אז ככה..

לא משנה אם זה סקס בין ידידים או מה שלא יהיה זה בחיים לא יחזור למצב כמו שהוא היה לפי הסקס או לפני הנגיעה בשלב הזה אתם כבר נקראים יזיזים.. משמעות המילה זה שבחיים לא תהיו ידידים או חברים.. רק במקרים נדירים ולא הבנתי על מה הוא כועס? לא הסברת את עצמך..

jess ועוד

New member
מלאכית שאלת מליון הדולר

לדעתי זה אפשרי תלוי מי האיש גם לי היו פעם בזמנו כשהייתי פוחזת ידידים אפילו מהעבודה שהייתי מבלה איתם שעות אינטימיות אחרי העבודה אבל ידעתי מי הם וידעתי להפריד בין עבודה לשעות של אחרי העבודה אם לא מצליח לך ונראה לך לא מתאים אז להבא תדעי לא להעמיד את עצמך באותה סיטואציה לא נעימה ... בינתיים כל מה שנותר זה להצטער שפיספסת ידיד ואולי עוד תצליחי להתעלות ולחזור להיות בקשר איתו אם זה חשוב לך ובינתיים תעשי מה שאת חושבת לנכון

mariana

New member
היי מלאכית

קראתי את הבילבול שאת נמצאת בו. אני מבינה אותך. השאלה שאני שואלת אותך היא עכשיו יש לך רגשות אליו? אם כן אני חושבת שאת צריכה לעזוב אותו ולשכוח. אם לא אז לשפר את הידידות שלכם מחדש ובלי להזכיר כלל ממה שהיה. שמעי גם לא נהגת נכון שהיית שוכבת עם בחור שיש לו חברה, ת´אמת זה דוחה אותי. את פשוט צריכה להגיע להחלטה מה טוב בשבילך והאם הדבר הזה יעשה אותך מאושרת. מקווה שעזרתי באהבה מרין

למעלה