תמיד נישארת לבד

אני 311

New member
תמיד נישארת לבד

אני בת 31 ולא היה לי חבר כבר 4 שנים. עם זה אני עוד יכולה לחיות, אני יודעת שזה לא קל לאף אחד אבל גם עם חברות זה אייכשהו תמיד מתפרק. אני מאוד אוהבת חברה ומתלהבת מהר מאנשים, נקשרת וכל איזה שנתיים אני מכירה חברה חדשה ונהיית החברה הכי טובה שלה, אבל בצורה הדוקה, כמעט כמו בזוגיות. כל פעם אני מתלהבת, זה נימשך איזה שנה, שנתיים ואז נהרס ונישאר על אש קטנה,ואני מוצאת את עצמי שוב לבד ואז אחרי התקופה של האבל על החברה שהלכה, שזה בידיוק עכשיו אני מתחילה להגיד לעצמי שהגיע זמן להכיר אנשים חדשים. אבל חושבת שמה הטעם , עם בנות כמה נפלא שזה לא יהיה , זה ייגמר בסוף וני ירגיש רע, עם ידידים, גם ככה בסוף הם רק יירצו לזיין אותי אז מה הטעם בכלל להתחיל משהו. היתה תק' בגילאי ה20 המוקדמות שהיו לי עשרות חברות וידידים מכל הארץ אבל לא היו לי קשרים באמת קרובים. אולי בגלל הגיל ובגלל הכאפות שקיבלתי מהחיים הפסקתי עם זה והגעתי למסקנה שאני מעדיפה מעט חברים אבל טובים . אבל גם על זה אי אפשר לסמוך . אייך זה שאנשים עם אותם חברים עוד מהתיכון ? ואצלי זה תמיד נגמר?

חברות של שנתיים זה לא הולך ברגל.

ברור שאת בנויה לחברויות ממושכות. לא ציינת מדוע הם דועכות. את מרגישה רע כיוון שאת מרגישה שהחברות דעכה בגללך? בכל זאת היא החזיקה מעמד שנתיים כלומר שהיה משהו טוב ויציב בחברות. כמו כן זה מקרה נדיר שיש חברויות שמחזיקות שנים רבות מעמד. אנשים משתנים והעיסוקים ןתחומי העניין שלהם משתנים. ייתכן שהעיקר הוא שלא תרגישי רע שחברות מסתיימת. לרוב זה מה שקורה. הבעיה שאת מרגישה אשמה בזה.

לגבי הקשר עם גברים - לרבים וטובים שבינינו לא

קל ולא פשוט נושא הזוגיות לטווחים ארוכים,אך קשר זוגי כולל גם כמובן גם יחסי מין.זה טבעי,זה צורך וזה כייף ובריא.נקודת המוצא שלך לקשר עם גברים שגויה לדעתי.היא גם גורמת לך לאכזבות,כי זה עובד בצורת "סובב ומסובב" (את מצפה שזה לא יצליח,או רק יהיה לזיון...,ולבסוף ,זה גם מה שקורה לך). אם תפנימי שקודם כל יש גברים שונים ומגוונים המעוניינים בך גם לקשר חברי,אך גם לקשר מיני שהוא צורך חיובי ביותר,אז יוקל לך לזרום עם העניין,וגם לא תרגישי מנוצלת,כפי שאת מציגה זאת כאן.מעבר לכך,סקס,הוא גם צורך חשוב לנשים,להנאה ולסיפוק אישי וטבעי. עלייך לעשות סוויץ' מחשבתי ותודעתי,ואז גם ההצלחות יגיעו בפועל. רבים משקיעים אנרגיות רבות וזמן במציאת פרטנר מתאים לטעמינו,לעתים זה מצליח יותר,לפעמים פחות,אך במידה ואיננו מתיאשים מאי הצלחה וממשיכים הלאה בחיפושים,יש סיכוי רב יותר שנצליח להשיג מטרתינו,וגם אם לא,אז אנחנו חווים חוויות חדשות,סקס חדש,ידידות או חברות חדשה,וגם זה מוסיף טעם רב לחיינו.

למעלה