תמיד כשהוא

תמיד כשהוא

בהפוך אני מסתכלת עליו יותר טוב. לא בטוח שזה דווקא מחמיא לו. אבל להסתכל עליו הפוך זה משעשע. גם הוא בטח מסתכל עלי הפוך. אבל הוא לא נחשב. אותי זה משעשע יותר. זיוי

1lilach

New member
מה הפשר?

מה בדיוק פשר השם שלך? זיו בת סוגריים הפוכי ?

Sודית

New member
יותר עדיף....

שתגיד מ´תה אוהב... מה יש לך נגד צבעים? סודית לא מבינה ת´קשר בין ראשים כחולים למספרים

pere-bar

New member
בתור צייר חובב

הכחול זה הצבע של מי שהתקרר ובמקום לעשות אהבה עושה מספרים אופס גם הראש שלי התקרר רוצה לערבב צבעים?

Sודית

New member
רוצה להחליף.....

לך ת´צבעים.... אוסיף קצת אדום לכחול ואצייר לך שמש במרום בלבן אבהיר את הכחול ואצייר לך שמיים, בתכול אוריד בכלל את הכחול ואצייר לך
גדול שיהיה בו הרבה חוֹם. סודית מציירת לך

pere-bar

New member
לא להחליף

להוסיף ה-
שלך יפה כל כך ויש בך מליוני צבעים לצבוע את העצב שלו בחמים את השמחה בצבע נעים את הפחד בצבע שקט את השגרה בצבע זוהר ואותי בצבע סוער יש לנו סוד קטן ואל תגלי בלי הצבעים שלך אני די אפרורי

Sודית

New member
אתה .....

טוב לי באפור... כך אוכל בך לשזור, את הצבעים שאני אוהבת ולספר לך בסוד... על מה אני חושבת. סודית מכינה צבעים

pere-bar

New member
לוקח

את הצבעים שלך לצבוע את החלומות לילה טוב צבעונית תחלמי לי סודות

ariegur

New member
סודית ופרא - אתם חולי נפש !!!

אני הצהרתי פעמים רבות שאני אוהב את הים והים הוא כחול
!
. אני אוהב ללכת בחוף ולשרבט להנאתי את הספרות 69 על החול. אריה - מקווה שהבהיר את עמדתו

pere-bar

New member
אותך למנהלת

משרבט במקום ציבורי? בינינו אריה על החול זה הכי כייף להשתרבט ולא רק ב69 (אז רק התחלתי...)

Sודית

New member
כן.....

מאז שנפגשו...בחוף... וראינו ציורים על החול... מוזר היו שם רק ספרות... לא ממש ברורות.... סודית חוששת.... שאתה לא ממש טוב בהבהרות

ariegur

New member
או קיי שניכם -

מעולם לא השתרבטתי על החוף. פעם רציתי אבל זה לא יצא ומאז יש לי טראומה והחוף בשבילי זה להליכה בלבד
תגידו, אתם לא ישנים בשעות האלה ? לכו להשתרבט
אריה

Sודית

New member
לא.....

יכולה לישון, כשאתה עוד ער... סובלת מהטראומה שלך... סודית בנדודי-שינה

1lilach

New member
אתם לא

חולי נפש דווקה נראה לי מה שכתבתם נורא רומנטי ואם בצהעים מדובר באמנות הצבע הכחול הוא צבע קר ועצוב (ראה התקופה הכחולה של פיקסו) שיהיה לכם יום צבעוני!

elninyo

New member
פיקאסו../images/Emo70.gif

פיקאסו אמן הצבע בכחול,פשוט ביזבוז וחבל"ז. לו היה משכיל ומסייד עם מברשת בכחול/[שיפוצניק זעיר ללא קבלות] . צלזיוס הכחול הייתה שונה היום . ולא נלקח כאן עניין-תיאום מס ההכנסה.

למעלה