תמיד כמעט

איתן2017

New member
תמיד כמעט

בן 37 חברתי 35 כמה חודשים בקשר. אוהבים, נמשכים ועושים מלא סקס מתי שרק אפשר. חברתי תמיד רוצה כהגדרתה ותמיד רעבה לעוד. המין לעיתים רגוע ולעיתים סוער, אנחנו שנינו עם נסיון קודם ומכירים את עצמנו וגופינו די טוב. לחברתי מאוד קשה לגמור איתי מחדירה, כמעט ולא קורה, זה כל הזמן כמעט שם והיא נורא רוצה להתפוצץ אבל זה לא מגיע, רבע שעה , חצי שעה , שעה של כל התנוחות והצורות וזה כל הזמן כמעט. יש פורפליי, אני מאוד אוהב לרדת לה, ידיים לפני באמצע ועדיין כמעט מתסכל לשנינו. דיברנו, פתוח , ישיר, כנה על תחושות, ריגוש עומק חיכוך היא טוענת שהכל מושלם אך יחד עם זאת מספרת שבעבר חוותה גמירות עוצמתיות מחדירה, אפילו שפיכה נשית מטורפת. בייחוד עם גברים מצויידים לתפארת ובייחוד בייחוד עם החבר הראשון שהיה ענק להגדרתה, כואב לא נוח אבל "אי אפשר היה שלא לגמור". אני לא ענק ולא גדול אבל 15 סמ ממוצעים עם עובי חביב שעשו מאוד נעים ליותר מאחת בעברי. על השאלה מה הפנטזיה שלך היא עונה "גבר רצוי שחור עם צינור שיפרק לי את הצורה" :) . כן היא גומרת איתי גמירות חביבות מעבודת אצבעות מסיבית מאוד, כוחנית מאוד שאני חייב להגיד שמעולם לא נדרשתי לה קודם. אבל לא פיצוצים, לא הפסקות נשימה, לא שום דבר שאני מכיר מקשרים קודמים. היא קטנה, קומפקטית, צפופה ואין שם שום תחושת חלל גדול ורפוי או משהו. יש לה כנראה משהו עם עניין הגודל, הצורך בכאב, במלאות שאני לא מסוגל לספק וזה די מוריד אותי מהפסים. לא רוצה לוותר על הפיצוצים שלה, לא רוצה לוותר עליה, לא רוצה להתחיל לחפש וויברטורים בחנויות. איך מזיזים פטיש כזה ומאפשרים לנו לנצח את זה יחד?

פטיש לגודל

שלום לך,
ראשית תיארת את המצב ונראה כי אתם מבינים אותו נכון ויש בינכם תקשורת נפלאה אינטימית
האם היא רוצה לרדת מהפטיש הזה? המשמעות היא ללמוד איך להנות ולהתגרות מדרכי גירוי שונות ממה שמכירה. זה בהחלט אפשרי אבל דורש עבודה. האם היא רוצה?

למעלה