תמיד חשבתי שהתמונה הזאת מרומח

ערפד1

New member
תמיד חשבתי שהתמונה הזאת מרומח

הדרקון בגלל האביר אבל אני לא מזהה את שתי הדמויות בכלל ולא קראתי שום דבר שמזכיר את זה אולי אתם תדעו....?...

strahd

New member
התמונות

התמונה הראשונה היא של ג´ף איסלי והיא תמונה ממודול הרפתקאות של מבוכים ודרקונים הישן שממנו התפתחה "ממלכות נשכחות" בשם "הקרב על אבן הדם". התמונה השניה היא צבא המתים של פרקינסון, אבל גם כן חלק ממודול הרפתקאות ולא קשור ללורד סות´. יש תמונה מדהימה של לורד סות´ רוכב עם כל צבאותיו לכיוון פאלאנתאס. ממש יפה, אני אנסה למצוא אותה.

La Gamba

New member
הנה תמונה יפה!! שהזכרת לי

התמונה הזאת היא הכריכה של משחק אלופי קרין

ערפד1

New member
יש לי את התמונה

הטירה מהעופפת השחורה ואני גם מכיר את התמונה של סות´ רוחב אם הצבא שלו על המין סוסים הללו למקום מסויים איתה לי פעם התמונה

strahd

New member
יש עוד

התמונה היא גם תמונת הכריכה של "אומנות רומח הדרקון" וגם תמונת הכריכה של מודול ההרפתקאה "דרקונים של חורבן".

Drow elF

New member
yaeh!

but i had another one that is the second part of this one that have inside her more skelton wariors...

*בוכה* ציירתי היום...

תמונות ממש יפות...... (טוב לא יפות אבל...) של אור-ירח ושל רייסטלין!!!! אבל אין לי סורק!!!!!!!! אולי אני אצלם במצלמה הדיגיטלית שלי את הציורים למרות שהציורים יראו טיפה מעפנים.... אני אחפש סורק טוב להעלות את כל הציורים שציירתי אל הרשת.... (רק שניים מהציורים אני אציג בפורום כי כל השאר לא שייכים לכאן...) אז ביי!!!! *בוכה*

Drow elF

New member
it is not from the dragonlance...

i have that pic too... dont know from where it is but larry elmore-the painter of dragonlance paint it...

חמורמור

New member
בלאדסטון

ממלכות נשכחות, המהדורה הראשונה. הבחור עם המטה ומצנפת העז הוא כוהן של הנסיך-הדמון ושליט האלמתים אורקוס.

תור

New member
יש עוד סידרה טובה

אני מכיר את רוב סיפרי רומח הדרקון(בעיברית) ואני יודע להבחין בספרי פנטזיה טובים... ויש 4 ספרים עבים מאוד שהסידרה שלהם ניקראת -"חפצי הכוח" סידרה מצוינת! חובה על כל חובב פנטזיה... להתחיל מהספר אוריאו עוד ספרים הם של טרי ברוקס! ספרים מצוינים גם -להתחיל מ"המלך הראשון לבית שאנארה"

תור

New member
לי יש תשובה

שני הדמויות האלה הם מן הספר דרקוני להבת קיץ- אחד מהם הוא פאלין מאזר והשני הוא אביר הבן של סער בהיר להב!

למעלה