תמיד אוהב אותך

ב א ר י

New member
תמיד אוהב אותך

כל העת כשהיית לצידי אהבתי אותך בכל מאודי, אהבתי את אורך שיערך אהבתי את מגע עורך, לנשק אותך חושק הינני היש אוהב אותך יותר ממני, פרפרים בנפשי תמיד ריפרפו ובדפי ליבי אף דיפדפו, אהבה היא זו שבליבי אך האכזבה פגעה גם בי, תמיד אוהב אותך.

ממעמקי ליבי השבור....

לעולם לא להסתכל אחורה,, ככה תמיד אומרים. אבל איך יכולתי ךדעת שאני אתגעגע.. הבדידות עולה באוויר,,הריקנות.. לאן אלך? ואתה לא שמעת את שמחתי דרך דמעותיי, כל תקוותי מתוך פחדיי, אם אתה יודע שאני מתגעגעת אליך איכשהור. מתוך ליבי השבורץץ הייתי רוצה שתדע כמה דברים. הייתי אהבת אמת בשבילי,,, מהנשיקה הראשונה,,ועד לורד האחרון שנתת לי. אני יודעת שהזמן יעשה את שלו, ואני ימצא אהבה חדשה. אבל תמיד ישמור לך בלב פינה חמה.. את האמת אף פעם לא ידעתי מה זה ממש לאהוב, עד שפגשתי אותך.. מתוך ליבי השבור אני עדיין אוהבת,,, ומבקשת שניתן עוד צאנס... בארי אני מרגישה בדיוק כמוך וחושבת אותו דבר,,,,,, המילים האלו מתוך ליבי ונישמתי.. אני כל כך מזדהה איתך.......... חוקרת

ב א ר י

New member
כאב האהבה....

אכן כך,אל תסתכל אחורה אומרים. אבל מה עושים כשהזכרונות הכל כך נעימים באים? מה עושים עם הגעגועים? מה עושים כשבא לנשק,לחבק,לאהוב? היש מזור לכאבים? עד שאמצא אהבה אשר תרפא את כל כאביי, אזכר בכל הדברים היפים שעשינו יחדיו, אבכה לי בלילות בכאב האהבה, אך הכרית כבר רטובה מרוב דמעות אהבה אלו. חוקרת,ליבי וליבך שווים הם. שנינו כואבים את אהבתינו. אך עוד נמצא אהבה,כל מכאובינו ירפאו. אחזי בתקווה ואל תתייאשי.

התקווה תמיד איתי...

וליבי פתוח לקבל ולתת אהבה אני אוהבת את האהבה ואני אוהבת לאהוב ואני אוהבת שאוהבים אותי אין סכוי שאני יוותר על דבר מקסים ונפלא שכזה.. ואני יודעת שכך גם אתה.. נ.ב: תגיד בארי למרות שזה לא קשור איזה מזל אתה??

למעלה