תמחור תפירת בגד

dikwa

New member
תמחור תפירת בגד

שלום לכולם יש לי שאלה בנוגע למחיר של תפירת מכנסיים מלייקרה אצל תופרת +גיזרה. אני עובדת עם תופרת שתפרה עבורי מכנסי לייקרה על פי עיצוב שלי והכינה לי בנוסף גיזרה של הדגם על העבודה ביקשה 250 שקל... נראה לי קצת הרבה אבל אני לא בטוחה?? אשמח לקבל כל חוות דעת בנושא מהמומחיות:)

רות מלר

New member
המחיר מאוד נמוך ועוד כמה מילים

הגאונות לא מצויה ב"עיצוב של מישהי " שעמדה מול תופרת והסבירה לה שהיא רוצה ככה וככה וככה הגאונות נמצאת בידיעה של התופרת לקחת את ההסבר המאוורר הזה ולההפוך אותו לגיזרה ואת הגיזרה לתפור ובשורה התחתונה להגשים לך חלום אז על התדמנות לבד- זאת אומרת יצירת הגיזרה- אם התופרת היתה קצת יותר נחושה היית משלמת 350 ש"ח הרי תוכלי להשתמש בגיזרה אין ספור פעמים שוב ושוב שוב ועל התפירה עוד 200 ש"ח מהר, תלכי שתתפור לך שוב

בואי נפרוט את זה

250 שקלים - כמה זמן עבודה צריך כדי להרוויח את הסכום הזה, לדעתך? מה משך הזמן שנדרש להכנת גיזרה למידותייך? כמה זמן נדרש כדי לפרוש את הבד ולגזור אותו? כמה זמן תפירה? לדעתי זה מחיר נמוך. בגדים בתפירה אישית תמיד עולים יותר מהבגד בחנות, גם אם בשמיעה ראשונה זה לא הגיוני.

זה ממש חינם

כמו שכתבה זו שלפני כמה זמן עובדים כדי להרוויח סכום כזה אילו היית משלמת לטכנאי לתיקון מכונות כביסה, או לפסיכולוג, או לדיקור סיני, או למורה פרטי למתמתיקה/פסנתר/כינור/ שחיה, כולם היו דורשים ממך תשלום גבוה פי 4, וזמן הלימודים שלהם די דומה לזמן הלימודים של תדמנית ותופרת, שלא לדבר על הציוד הדרוש וזמן הפגישה שבה הסברת את רצונך. במחיר הזה היית צריכה לקבל אולי את המכנסים ללא הגיזרה, וכמובן לא כולל מחיר הבדים. את ברת מזל, אין לך מה להתלונן

ליבית50

New member
לי זה נשמע הגיוני ביותר אנחנו חיים

במדינה שעלות הקיום בה היא גבוהה ומי שעוסק בתפירה לפרנסתו חייב לחשוב על הזמן שהוא מקדיש .ולגלם אותו במחיר כולל כל שאר ההוצאות . ומה לעשות הלקוחה הישראלית כל אחת" מעצבת " ואפילו לא מפרגנת לך את הרעיוןן שלך .והתופרת נאלצת לפעמים לתפור בגדים מכוערים ,היא גם חושבת שמגיע לה לשמוע רעיונות על חשבון זמנך כי הזמן של התופרת הוא הפקר . מה לעשות צריך להתפרנס . אני חושבת כפי שכבר ציינתי בעבר שיש למקצוע הזה סטיגמה מסוימת ואנשים לא מוכנים לשלם . אז עצתי להם היא לתפור רק דברים באמת שהן רוצות בכל מחיר ולהיות מוכנים לשלם עליהם אנחנו לא חיים בסין.ותמיד צריך לזכור שיש כל מיני סוגי עבודה בתפירה ומי שרוצה עבודה טובה גם צריך לשלם. לא צריך לפחד לבקש את מה שמגיע . מי שטוב בעבודתו ומשקיע גם יצליח.

ו שתי

New member
זה חיני חינם, ואני ומרת את זה ממקום של מי

שממש לא מתפרנסת מתפירה אלא חובבת. מדובר בעבודה שע התוצר שלה את יכולה להפיק עוד המון זוגות מכנסיים, ואם את עובדת פרו- אז לעשות הרבה רווח על ההשקעה הזו. ואם לא: לתפור בעצמך ולחסוך עשרות רבות של שקלים סביב כל זוג שתתפרי. וגם אם תלכי עם זה לתופרת אחרת, רק על זוג אחד נוסף חסכת -200 ש"ח. בקיצור- זה ממש זול. להוציא גזרה זו מומחיות. על מומחיות משלמים. את קניתי ב-250 ש"ח מוצר מוגמר ואופציות.

שש שבע

New member
חיני חינם? נסחפת

זה מחיר סביר לדעתי, לא נמוך במיוחד, קחי בחשבון שאת התדמית היא עשתה לבגד , ואחר כך נתנה לה אותה. אני את מה שלא צריכה זורקת לפח, ולא גובה ממנו כסף על זה.

releaf

New member
לדעתי זה גם תלוי

מה המידה שלך, וכמה את רוצה שהמכנס יהיה מיוחד. אם זה יושב הכי פשוט ואת פחות ממידה 40 לדעתי מיותר ללכת לתופרת, בכל אפשרות אחרת זה שווה. אחרי הכל מכנסי לייקרה פשוטים כמו שתיארתי לא קשה ליצור ולא קשה למצוא טובות.

למעלה