תמחור מאמרים

תמחור מאמרים

אני מקבל המון הצעות לכתיבת מאמרים בתשלום, כל אחד מתמחר את כתיבת המאמרים שצורה שונה ועם הפרשים של מעל ל 400% . כיצד נהוג לתמחר מאמרים / תוכן לאתרים? אשמח לעזרתכם - - - - - - - - - Kontra-Violin מופע כנריות לאירועים בניצוחו של הכנר ילמז המוכר מתוכניות הטלויזיה

puzawe

New member
כדאי שתבדוק את התוכן עצמו

אם התוכן נראה כמו חרטוט אז אולי יהיה ניתן לעבוד על מנועי החיפוש לזמן קצר אך לא כדרך חיים. אם המאמרים באמת מעניינים ברמה שקורא סביר יקרא אותם, אז יש טעם בשירות.

תודה

זה בטוח דבר שאני אעשה, "לא משלמים על זבל " אך ישנם אנשים יצירתיים אשר שואבים מידע ממקורות שונים ויוצרים מאמרים שהם מושכים את הגולשים וגם את מנועי החיפוש. יש איזה-שהוא סטנדרט שמתבססים עליו בתמחור?

puzawe

New member
סטנדרט?

לא כידוע לי תלוי באיזו שפה אתה רוצה את התוכן שלך ותלוי מי מוכן לעשות ולמה ואיך יכול להיות מישהו שיעריך את שעת העבודה שלו כ-20ש"ח ואחר כ-300ש"ח תוכן טוב הוא קודם כל כזה המיועד לאנשים עבור מנועי החיפוש חשוב לשים את מילות המפתח כמה פעמים בנקודות חשובות ומודגשות, אין פה קסמים גם אל תניח שכיוון שתפרסם מאמר תוכן טוב פתאום מנועי החיפוש יתחילו להראות בך התעניינות מאמרים, לדעתי האישית, שווים הוספה רק אם יש להם תוכן אמיתי לגולשים שלך

../images/Emo26.gif

תודה על התשובה, אני מודע להיבטים שסביב הדבר. איני מצפה להגדלת מכירות או קידום אורגני בלבד. כידוע, בידיוק כמו שאתה אומר צריך תוכן לגולשים. השאלה פה זה איך אתה מגדיר אדם העוסק בתוכן. אצלי בהגדרה זה אדם שכאשר הוא עובד על יצירת תוכן הוא לומד את מה שהוא צריך לכתוב או שברוב המקרים, כותב התוכן הוא אדם מקצועי שכבר ממוקצע במה שהוא כותב. כך שאיני דואג לכותב התוכן, נכון שזה מעמיד את התקציב על תמחור פרוייקט פר שעה. תודה בכל זאת.

sharon kline

New member
רכישת תוכן

אלעד הי, חשוב להבין ראשית האם התוכן מיועד עבור האתר שלך או עבור אתרים מאמרים? או עבור בלוג? כי המטרה מגדירה את סוג התוכן הרצוי ורמתו. במידה ואתה רוכש תוכן עבור האתר שלך : מטרתו (אני מניחה), להניע לפעולה כלשהי ולכן פנייה לכותבי תוכן איכותיים עם ניסיון היא התשובה. העלות עשויה להיות בהתאם. !!! חשוב לבקש דוגמאות ולבחון את טיב התוכן. כמקדמת אתרים חשוב להנחות את כותבי התוכן - שיקפידו על: density prominence Phrase Rank מניעת duplicate content ועוד. למצוא את האיזון בין כתיבה עבור הגולשים לבין הכתיבה עבור מנועי החיפוש. ישנה כתיבה עבור בלוגים - שהיא כתיבה חווייתית יותר ולכן היא העלות שלה נמוכה יותר. לבסוף, ישנה הכתיבה עבור מנועי החיפוש - שהוא כתיבה seoית יצירת מאמרים עבור מנועי החיפוש ותו לא - מחיר מאמר כזה יכול להתחיל ב 60 "ח ל 400 מילים ועד 200 ש"ח ל 1000 מילים. שוב הנתונים מבוססים הצעות מחיר שאני קיבלתי. מקווה שהצלחתי לעזור
בהצלחה . שרון

למעלה