תמו כוחותי

חתלתול24

New member
תמו כוחותי

שלום לכם.
אני בן 31 נשוי עם ארבע ילדים. לפני 4 שנים עשיתי שינוי גדול בחיינו כדי שלבת זוגתי יהיה טוב ועזבתי כל הטוב שהיה לי עבודה חברים והכל לטובת הזוגויות. בתחילה ( לאחר המעבר). היה היתנהלות נורמלית כמו אצל על זוג שחיי חיים נורמטיבים פעם רבים וגם יודעים לשדר עסקים כרגיל. לאחרונה כבר חמשה חודשים שאין לי כבר כח היא מדברת בגסות אלי כמו שאני כלב. לציין שאני עובד קשה לפרנסתיינו וכשאני מגיע הביתה אני צריך לנקות ולטפל בכל ענייני הבית וכמובן מלווה בצעקות ותלונות על כלום. נמאס לי אני חושב (בלי להיתנשאות) שאני שווה קצת יותר מהערך שמעריכה אותי בת זוגתי אני נערץ בחברה ותמיד יש בנות שלהגדרתם אני משאיר לבבות שבורות והרוסות. אני לא יודע מה לעשות. יש לי ילדים של מילאר יורו נמאס לי צורת החיים האלו תייעצו לי ב ב ק ש ה ! ! !

חתלתול24

New member
אין פרטנר

זה לא נשמע ברצינות מיצי דבריך. הייתי עושה עוד עשרים ילדים הבעייה שאין פרטנר לגדל אותם יחד

chenby

New member
אני מבינה שחשוב לך

שיעריצו אותך, ושיכבדו אותך.. דבר כזה יכול להוביל לקורבנות.
כי פתאום נעלמת הבחירה החופשית.. עזבת את כל הטוב שהיה לך לטובת הזוגיות? עשית את זה בשבילה? או בשבילך? מי הבוחר?
קודם כל תצא מהקורבנות. ותיקח אחריות על הבחירות שלך.
עשית מה שבחרת ולא הצמידו לך אקדח לרקה.
למה היא מקללת? ולמה אין לך כח? האם אתה מספר לה כמה מעריצים אותך בעבודה? מסביר לה שהיא צריכה להעריץ אותך גם? כי נשמע לי שיש הרבה אגו בסיפור. מה מביא אותה לקלל אותך? מה זה בגסות כמו כלב?

חתלתול24

New member
שנדי הנכבדה

היא באה בעבודה שלי מספר פעמים והיא ראתה והרגישה טוב מאד את הערכה והערצה שקיבלתי מכל מאות האנשים שעמם אני עובד אני לא מבקש זאת ממנה. אני מבקש שתחוס ותרחם עלי ולא תיתנהג עמי ככלב היא נותנת לי להרגיש שאני לא שווה עלום והיא לא מפרגנת לי שאני מאד חברתי לעומתה. אני מאד עדין בטבעי אז כשהיא צועקת ומקללת אני שותק וזה מרגיז אותה יותר. פעם דיברנו על המצב היא אמרה כשאני ככה אתה צריך להיות במשחק גם ולצעוק חזרה תראה לי שאתה גבר. אבל זה לא אני. את השינוי עשינו מבחינתי היה מונח אקדח לרקתי

סטנגה Joe

New member
דבר איתה

שב איתה.
תפתחו את הדברים ותנסו להגיע לפתרון.
כך תראה אם בכלל יש לך פרטנרית.

מריוס זכריה

Member
מנהל
סליחה על השאלה

אבל יכול להיות שיש גם איזה צדק אצל אשתך? שלמרות שאתה משאיר "לבבות שבורות והרוסות" על ימין ועל שמאל (ואולי דווקא בגלל זה), אתה לא כזה בן זוג מקסים?

כמה שאני זוכר (אם כי אני מודה שלא השארתי הרבבה לבבות הרוסות), הכישורים הדרושים לשבירת לבבות של עלמות חמד הם לא בדיוק הכישורים הדרושים בזוגיות, על אחת כמה וכמה זוגיות עם 4 ילדים. לא נראה לי שחיוך מקסים עם גומות חן הוא מה שדרוש בזוגיות יציבה.

לפני 4 שנים עשית ויתור גדול. יפה לך. אני באמת מאמין. אבל תגיד לי - האם אשתך לא עשתה שום ויתור גדול, בדרך לניהול משפחה של 6 נפשות? אתה עובד קשה. אני מאמין לך. האם היא לא עובדת קשה - בבית או מחוצה לו? אני מניח שילדיכם לא בני 17 עד 21...

אני מאמין לך שהיא לא מתייחסת אליך יפה. אני רק שואל אם אין מצב שאולי הרווחת את זה ביושר?

חתלתול24

New member
ניסינו לדבר המון

רק שתמיד אחרי מספר שניות זה ירד לפסים של צעקות והעלביות וכו׳. בת זוגתי אינה עובדת הינה עקרת בית שגם לא ממלא את תפקידה. אני תמיד מנסה לרצותה אם ע״י יציאה לסרט או למסעדות או קניית מתנות אבל משום מה שום דבר לא מושך את הזוגויות למקום הנכון. נמאס לי כבר

מריוס זכריה

Member
מנהל
המממ... מצב מענין.

אם אחרי כמה שניות זה יורד לפסים של צעקות והעלבויות, יש שתי אפשרויות:

- או שהיא חולת נפש במצב מדורדר ביותר, וצריכה אישפוז. אם ככה, צריך להתקשר לפסיכיאטר המחוזי ולבקש צו אישפוז בעל כורחה, כי היא כנראה מסוכנת לעצמה ו/או לסביבה, וקודם כל לילדים.

- או שזה קורה כי אתה מדבר אליה בצורה משפילה ומעליבה. אם לשפוט על פי מה שאתה חושב עליה (כלומר, שהיא לא עושה שום דבר שווה), אני מנחש שזה השני. היא הרי מבינה מה אתה חושב עליה, ואני לא חושב שזה נעים לה.

עכשיו תראה: זכותך להתגרש מאישתך וללכת על אהבה חדשה, או על חיי זוהר רומנטיים ככל שנפשך חפצה. אני לא אומר את זה בציניות. אתה אדם חופשי. אבל אם זה מה שאתה רוצה או צריך, תגיד את האמת, ועל תעשה את זה בדרך הבאמת משפילה ביותר שיש, וזו הדרך של להוכיח לה ולכל העולם שאתה נאלץ לעזוב כי היא חולירה. תהיה ישר עם עצמך. אתה אדם חופשי.

אשתך צריכה קריירה בדחיפות. היא מתנהגת כמו כל

אדם, שמגלה שהנישואים שלו הפכו למאסר בית. גם האישה הבאה שלך תתנהג בדיוק אותו הדבר, אם תפקידה בחיים יהיה כמעט שום דבר.

Jake Speed

New member
תעיף את הנבלה

אז יהיו מזונות לשלם. So?
אתה ממילא משלם.
מה שכן, תתייעץ בשקט עם כו״ד לפני שאתה מתחיל בהכרזות

אייבורי

New member
מקבלים פה מסאז

בימי שלישי פעם בחודש במיוחד לכל תשי הנפש והכוחות.

אני חושב שעד שלא תיהיה מסוגל מנטלית להעיף אותה מהבית
היא תמשיך להתנהג אליך כמו לכלב.

חתלתול24

New member
לא מסוגל לא נפשית ולא.

לא מסוגל לזרוק אותה היא תהיה אומללה. אני בחוץ תמיד יסתדר אני מאד זורם היא יכולה להיכנס לדכאונות ואף חלילה להזיק לעצמה אני חושש מכך מאד. אין לי כבר כח!!!

nirity1

New member
אם היא כזו ביצ'

למה אכפת לך שתיהיה אומללה ?
גם מה שאתה מספר לא הגיוני.
אני נוטה להסכים עם קארניו

אייבורי

New member
הבנתי

אז תגיד שבאת לקבל אישור לבגוד.

אישורי בגידה מקבלים פה בימי שני בין 10:00-16:00

יש להגיש בקשה מסודרת בו אתה מפרט כמה אישתך זוועות
וכמה את צדיק שרמנטי רומנטי וחרמנטי.

לצערי אינני יכול להבטיח קבלת אישור.

עשית לה טובה שהתחתנת אתה, טובה שוויתרת על

דברים בשבילה...אני חושב שאם היא לא תתחיל להתקדם בחיים, כשהיא נשואה לך, עדיף לה להתגרש. היא תקבל דמי מזונות יפים, יהיה לה אדם אחד פחות לבשל לו, פעם בשבוע יהיה לה יום חופשי, כשהילדים יהיו אצלך...בשביל מה היא צריכה אותך?

קארניו

New member
נו , אז מה הבעייה ? אתה צריך למצוא את האיזון

בין הרחוב לבין הבית . בחוץ תקבל את הכבוד וההערצה ובבית את הסטירה .
תגיד, יכול להיות שרק אני חושבת שאתה חרטטן מדופלם?

למעלה