תמו ימי החסד...

תמו ימי החסד...

אם עד עכשיו נהניתי מחברת חברים בחופשה , היום גם את זה אין לי... הלילות חוזרים למתכונת בודדה ורגילה... :// כשכולם ישנים היא כותבת באפילה מחביאה מטמונה כשכולם ישנים היא חושבת מה היה לו הייתה לא היא עצמה

אחרי בצפר...

למרבה הפלא אף אחד לא השתנה. אף אחד. לא מורים לא תלמידים{חוץ מהחדשים} לא הבצפר עצמו ולא ההוויה. הכל אותו דבר. בכלל לא היה מוזר לחזור, לא היה קשה לקום. היום דווקא עבר די טוב. יהיה בסדר אני מניחה... יום טוב אנשים.

shaiush4

New member
אני זוכרת את ההרגשה...

אחרי חודשיים + בלי, את מגיעה וחושבת שמשהו יהיה שונה... ואז את מגיעה וכאילו כל החודשיים האלה לא היו והכל נשאר בדיוק כמו שהיה (חוץ מאיזה בחורה ש"פתאום" החזה שלה גדל בכמה מידות... אבל זה כבר סיפור אחר
)

יש כאלה שהיום הראשון שלהם הוא יום ק

קצר.... ויש כאלה שלמדו עד 7 בערב ונורא עייפים...

shaiush4

New member
איך היה היום הראשון?

חוץ מזה שהוא היה ארוך ומעייף... איך היה לחזור ללמוד אחרי הרבה זמן?

לא יודעת... בעיקר לבד כי אני לא

הכרתי אף אחד. אבל לא גיבשתי עדיין יותר מדיי דיעה...

shaiush4

New member
אני מכירה את ההרגשה...

אבל זה עובר, לאט לאט מכירים עוד ועוד אנשים ואז כבר לא לבד.

אתמול מישהו שעמד לידי במזכירות רצה

לדעת איפה השיעור שלו, שאלתי אותו איזה לשיעור הוא נכנס והוא אמר שלאותו שיעור כמוני, אז הסברתי לו איפה הכיתה, וגם הסברתי לו איך גיליתי את השיטה הטיפשית שלהם למספור כיתות, נגיד כתוב כיתה-51.03.06 זה כיתה 306 בבנין 51. בסוף רגע לפני שהוא יצא החוצה הוא חייך אלי ואמר לי איך קוראים לו. וגם אחרי שיעור היסטוריה סור שבו דנו על קפיטליזם וקומניזם אמרתי למישהו אחר מהכיתה שראיתי בחוץ ביי. והיום גם דיברתי עם כמה בנות מהשיעור, וגם מישהו אחר שאל אותי איך היה המבחן שעשינו.. לאט לאט אני מכירה שם אנשים

gavrik

New member
כמה דברים

-זה השיטה הדפוקה ביותר ששמעתי עליה בחיים שלי.. -מתי הספקתם לעשות מבחן?? זה היום השלישי לא? -

כן, הודיעו לנו ביום ראשון שיהיה מבח

מבחן, איזה יופי נכון? חחח האמת שזה דיי הגיוני, המורה רצתה לראות עם מה היא מתמודדת. המורים שם דווקא ממש אחלה.

gavrik

New member
אצלי יש מחר

כלומר היום, פיזיקה נראה לי אני אהיה ער עד המבחן כדי ללמוד וכאלה.

shaiush4

New member
לי יש גם מבחן מחר

במבוא לסוציולוגיה. הדבר הכי משעמם בעולם בערך. אני רק רוצה לגמור עם זה כבר.

gavrik

New member
וואי, זה אחד המשפטים

שהם המוטו שלי בחיים, הוא לא איכזב אותי הרבה, עד לאחרונה. כרגע המוטו שיותר חזק אצלי הוא: בהרבה זמן, יכולים לקרות הרבה דברים. טיפשי אבל נכון

shaiush4

New member
גם אצלי זה היה המוטו...

עד שגיליתי שבאוניברסיטה ה$%^&$ הזאת צריך ללמוד 5 ימים בשבוע בשביל 20 שעות שאפשר לדחוס ביומיים בקלות! אוף... זה כל כך מדכא אותי העניין הזה של שיעור אחד ביום...

למעלה