תמונת של הקמטן

tesnake

New member
תמונת של הקמטן

תחילת אפריל סיפרתי על קמטן חורש שצילמתי והוא היה במופע ירוק זית אז הינה תמונות שצולמו ע"י מצלמה דיגיטלית מהתמונות שפותחו מפילים רגילים ועל כן האיכות והצבעים הדפוקים קצת.

tesnake

New member
עוד תמונה קצת דפוקה בגלל הדיגיטלית

נזכיר שהתמונה צולמה בגליל העליון באיזור נחל דישון והתמונה היא של קמטן חורש צעיר

tesnake

New member
חידה קטנה למבינים בלבד

איזו לטאה רואים בתמונה? יש לציין שהתמונה צולמה באותו איזור של הקמטןוחשוב לציין שאף חיה לא נאספה אלה רק צולמה.

tesnake

New member
ואחת ליופי

בדרך לאילת עצרתי לרייר קצת על הדבר המדהים הזה, פיתון עצים ירוק!!!!! (למרות שעל התמונות של הזיווגים של שחר שימשי ריירתי יותר).

tesnake

New member
חידה קטנה למבינים בלבד

איזו לטאה רואים בתמונה? יש לציין שהתמונה צולמה באותו איזור של הקמטןוחשוב לציין שאף חיה לא נאספה אלה רק צולמה.

tesnake

New member
חידה קטנה למבינים בלבד

tesnake

New member
בקשר לקמטן וללטאה

בו נעשה סקר קטן על הלטאה מי חושב שזה שנונית שפלה ומי חושב שזה עין נחש עדינה? והקמטן הצבע המוזר שלו הוא בגלל שזהו פרט צעיר וזה הצבע שלהם בד"כ.

gaichuk

New member
למה אתה קורא לקמטן הזה צעיר?

אם להסתמך על הגודל שלו אז הוא בוגר בהחלט.

tesnake

New member
תשובה

הפרט הזה הוא פרט צעיר משום שיש לו עוד איזה 40 ס"מ לגדול ושהוא מגיע לגודל הסופי שלו, הוא נהיה בצבע חום או חום צהבהב מי שראה קמטן צעיר יכול להעיד שהצבע שלו הוא אפור עד זית עם נקודות חומות או פסי רוחב כהים. ושאמרתי צעיר לא התכוונתי לבקיע שזה עתה בקע, פשוט פרט צעיר עם מופע צבע של פרט צעיר. (ומה אתה חושב על הלטאה)?

gaichuk

New member
הלטאה? אני הייתי מהמר על חומט...

אבל מה אני מבין? לטאות רחוקות ממני שנות אור... עינחש...

tesnake

New member
לאור ההענות "האדירה" לחידה

החלטתי לאחר פניות"רבות" של חברי הפורם לשחרר את התשובה: גיאצ'וק ובארי אכן צדקתם זאת אכן עין נחש עדינה ואני מנסה לשלוח תמונה של משקף העין המאוחה שלה וזה לא מצליח

למעלה