תמונת סטודיו.

purple potato

New member
תמונת סטודיו.

הודעה ראשונה שלי פה. חברה שלי אמרה לי לפרסם את התמונה הזו כאן, אז הנה...אני מפרסמת.

OhFear

New member
אני מקווה שחברה שלך לא תגיד לך

לקפוץ מהגג... ברוכה הבאה! התמונה נחמדה, אבל לא ברור לי מדוע בחרת להכליל את התאורה בתמונה. האם היא האובייקט המרכזי? מכיוון שהיא לוקחת את כל תשומת הלב, בגלל מרכזיותה והבהירות שלה. האובייקט עצמו, לעומת זאת, חשוך מדי, ופרטים נוספים על הפנים היו משדרגים את התמונה. איך לתקן עכשיו? פשוט - לקרופ את כל החלק השמאלי, ולהשאיר את הדוגמנית בלבד.

purple potato

New member
המממ...

תודה על האצה, אבל ההחלטה לשים את הפנס בפריים היא מכוונת, ואני רוצה להאירו שם. אני מסכימה איתך שהאישה באמת קצת כהה מידי, אבל בכל אופן. אני אוהבת את התמונה הזו כפי שהיא. תודה בכל אופן על הטיפ :)

purple potato

New member
*העצה

אופס

OhFear

New member
אם את אוהבת את התמונה איך שהיא,

אז למה את רוצה תגובות? או שאת מעוניינת רק בתגובות חיוביות? לא ברור לי.

purple potato

New member
:)

לא הייתה לי כוונה מסויימת כשפירסמתי את התמונה. חברה פשוט הציעה לפרסם אותה כאן, וזו חברה שאני סומכת עליה, אז אמרתי: יאללה, למה לא? גם אם זה לא נראה לך כך, אני אבהיר זאת: לקחתי את תגובתך לצומת ליבי. יש בה מין האמת. אני אמנם לא חושבת שבתמונה הזו יהיה נכון לחתוך רק את הדמות. כן לקחתי את תגובתך להבא, אל תדאג.

borntojump

New member
מסכים עם אופיר

התמונה יכלה להיות טובה יותר כפריים אנכי ללא הפרוג'קטור

purple potato

New member
ניסוי וטעיה

ומעט מעט הבהרה. את הפנס אני לא רוצה להוריד, הוא מוסיף עניין לא שגרתי לדעתי, קצת חריגה מהכללים. אם לקחת רק את הדוגמנית, זו עוד תמונה בנאלית של דוגמנית בסטודיו, ויש לי מספיק כאלה, וגם שלה, במספר פוזיציות יותר טובות מזו. אולי אפרסם כאן בהזדמנות. אבל הפוזיציה הזו לבד בתמונה הספציפית הזו בלי הפנס, לא משו.

ran refael

New member
ברוכה הבאה

הצילום נראה כאילו נועד לשמש כצללית ודוגמא לפס האור העובר בכל פרופיל פני הנערה המטרה כאן לא ברורה בכלל במיוחד מהסיבה שהכנסת את הפנס לתוך התמונה וגם בגלל שחסר כאן לפחות סטופ אחד פחות. מה שכן נוצר לך מהצילום תאורה קונטרסטית מדי ולא מחמיאה לבחורה פנים קפואות של נערה, ללא רגש במבט אור מסנוור מלפנים ובוהק סגול בשיער של הבחורה, אגב, אם כבר מאירים את פני הבחורה, למה לא מאירים מהצד השני גם את השיער?? איפה האיזון? סה"כ תמונה לא מזיקה, נראה כאילו הגיעה משיעור בקורס צילום למתחילים עלי והצליחי

purple potato

New member
הצילום לא נועד להיות צללית.

לחלוטין. תאורה קונטרסטית-מסכימה, היא ישנה. ואני אוהבת את הרעיון. העובדה שהיא לא מחמיאה במיוחד לנערה אני גם מסכימה, אבל אני אוהבת את הקונטרסיות. בוהק סגול- ובכן, זה פחות או יותר הדבר הספציפי היחידי שאני יכולה להגיד שאני לא אוהבת בתמונה. אור מסנוור ואיזון התאורה- מה יש? חייבים תמיד לעבוד לפי הכללים? איפה החופשיות? תודה על הערותיך ולקחתי אותן לצומת ליבי לחלוטין, אבל זו פשוט תמונה אחת של נגד הזרם. היא אולי לא בדיוק תמונה מעולה, אבל גם לא צריך לקטול אותה כ"כ, רק בגלל שהיא לא לפי המוסכמויות. התמונה הזו לדוגמה מכוונת להיות צללית, לא זו עם הפנס, בכלל לא.

purple potato

New member
בכל אופן...

תודה על ההערות. ובבקשה לא להגיד לי שהשיער בתצלום הצללית ליד הצוואר מפריע, אני כבר קולטת את זה. אוי אני חייבת להתחיל לבדוק פעמיים הודעות לפני שאני שולחת במקום לשלוח שנית
סליחה.

למעלה