תמונת סופ"ש
A aשרון New member 7/2/14 #2 לא תמונה, טריילר...... אם מישהו מצליח למצא את הסרט הזה, שיביא קישור..... http://www.youtube.com/watch?v=QrqQ0t_S6UM
לא תמונה, טריילר...... אם מישהו מצליח למצא את הסרט הזה, שיביא קישור..... http://www.youtube.com/watch?v=QrqQ0t_S6UM
A aשרון New member 8/2/14 #7 נו באמת..... כולנו נהיה זקנים בעתיד, אז למה שלא נוריד את הציניות ונהנה מהרגע ?
ת תרנגול פראי ועליז New member 8/2/14 #8 כי אין מה להנות מאשליות מטופשות ומזיקות, כולל בטריילר שמטרתו לשכנע אותך לבזבז כסף.
A aשרון New member 8/2/14 #9 איך שאני רואה את זה....... לפעמים החיים מציעים לנו פנטזיות, אז למה לא לקחת אותן?. אפילו אם זה רק לזמן קצר, לא שווה לתת לנפש שלך קצת להירגע?.
איך שאני רואה את זה....... לפעמים החיים מציעים לנו פנטזיות, אז למה לא לקחת אותן?. אפילו אם זה רק לזמן קצר, לא שווה לתת לנפש שלך קצת להירגע?.
ת תרנגול פראי ועליז New member 8/2/14 #10 הנפש לא תרגע מזה, הגוף בוודאי שלא אבל, מי שאוהב הונאה עצמית, שיהיה לו לבריאות. אבל אני הולך לפגוש את הגברבר הימתיכוני של, שרירים, שערות, בולבול יפה.
הנפש לא תרגע מזה, הגוף בוודאי שלא אבל, מי שאוהב הונאה עצמית, שיהיה לו לבריאות. אבל אני הולך לפגוש את הגברבר הימתיכוני של, שרירים, שערות, בולבול יפה.
A Acoustic 3 New member 9/2/14 #12 בשביל ששיער גוף יהיה יפה כדאי שיהיו שרירים חזקים ויפים. וגם אז כדאי שיהיה מסודר ומטופח. אחרת זה בלתי נסלח
בשביל ששיער גוף יהיה יפה כדאי שיהיו שרירים חזקים ויפים. וגם אז כדאי שיהיה מסודר ומטופח. אחרת זה בלתי נסלח
A aשרון New member 9/2/14 #13 .... אין עליך אקוסטיק, בדיוק איך שאני מרגיש בעניין . וכמובן שהגב, הכתפיים והישבן צריכים להיות חלקים....
.... אין עליך אקוסטיק, בדיוק איך שאני מרגיש בעניין . וכמובן שהגב, הכתפיים והישבן צריכים להיות חלקים....
מ מרים לנצח1 New member 9/2/14 #14 שיהיה לכם בהצלחה אם זה לא מבינות כלום בגברים כלום. ישבן חלק זה לקוסיות
מ מרים לנצח1 New member 9/2/14 #16 אני בהלם מימך לפני כמה ימים היתלהבתה מהשחקן ששמתי פול וגנר אם לא שמת לב התחת שלו מכוסה שיער וזה יפהפהההה
אני בהלם מימך לפני כמה ימים היתלהבתה מהשחקן ששמתי פול וגנר אם לא שמת לב התחת שלו מכוסה שיער וזה יפהפהההה
A Acoustic 3 New member 9/2/14 #17 יש לו שיער גוף יפה בטירוף ויש לו גוף מעולה. זה מה שאהבתי בפול וואגנר.. אבל - אם לא היה לו גוף יפה, ואם השיער שלו היה ארוך ומתולתל... זה היה דוחה. בהקשר לתחת. עדיף בלי, אבל לא נורא אם יש שיער כשמדובר בגבר שנראה ככה, עם תחת שרירי ושיער יפה כזה..
יש לו שיער גוף יפה בטירוף ויש לו גוף מעולה. זה מה שאהבתי בפול וואגנר.. אבל - אם לא היה לו גוף יפה, ואם השיער שלו היה ארוך ומתולתל... זה היה דוחה. בהקשר לתחת. עדיף בלי, אבל לא נורא אם יש שיער כשמדובר בגבר שנראה ככה, עם תחת שרירי ושיער יפה כזה..