תמונת סוף שנה

limonana3

New member
תמונת סוף שנה

לאחר מסיבת סיום גיליתי שבני לא מופיע בתמונת סוף שנה בגן. הסתבר שביום שהגיע הצלם אחד התאומים נעדר כי היה חולה. אני חייבת לציין שזה מאוד מעליב. כשהערתי למנהלת הגן על כך היא אמרה שלא היה לה מה לעשות. האמת שהיא אפילו לא עדכנה אותי גילינו את זה אחרי שקיבלנו את התמונה.
מה הבן שלי אמור להרגיש כשהוא רואה שהוא לא מופיע בתמונה יחד עם חבריו לגן?

TaraSky

New member
עם גננות כאלו עדיף להישאר בבית

הדבר הראשון שחשבתי עליו כשקראתי את מה שכתבת, זה איך מרגיש הילד.
ואני לא מבינה איך אפשר להיות גננת בלי רגישות לילדים!!!

אחרי מעשה רק תגידי ברוך שפטרנו מהגננת הזאת ותסבירי לילד שאלוהים לא נתן שכל ורגישות לכולם...

yaelli10

New member
תמונת סופשנה

אני לא חושבת שהגננת או מנהלת הגן, יכלה למנוע את המצב. הבן שלך היה חולה דווקא ביום שבו הצלם הגיע. התאריך נקבע מראש ולא המחלה של הבן שלך כמובן (שיהיה בריא). נהוג (איפה שאני גרה) לשלוח מכתב או מייל להורים ולהודיע על יום הצילומים. פעם הבן שלי היה חולה והבאתי אותו רק לצילומים, אח"כ לקחתי אותו איתי הביתה.
אם הם לא הודיעו מראש בגן, אז זה בהחלט מקומם.
לבן שלך פחות מרגיש רע מזה ממך. אני לא הייתי לוקחת את התמונה הזאת.

יש פתרון

לא בסדר מצד הגננת ואפילו מעליב. חוץ מזה, בעידן הדיגיטלי היום, אין בעיה לסדר תמונה בפוטושופ.
שנה שעברה אני צילמתי את הילדים בגן והיתה ילדה שחסרה, הוספתי אותה בצורה כזאת שלדעתי אפילו ההורים לא שמו לב שהיא לא הגיעה באותו יום (-:
תדרשי מהגננת שהצלם יעשה זאת (תשלחי לו תמונה איכותית בפוזה מתאימה לשאר הילדים). בהצלחה
אם יתעקשו איתך שאי אפשר, שלחי לי מסר

schlomitsmile

Member
מנהל

יוטי99488

New member
השאלה היא אם זה כבר לא מאוחר

אם כל הילדים כבר יודעים.. זה דבר שאפשר אולי לעשות לפני שמפיצים את התמונה, לא אחרי.

למעלה