תמונת נישואין

naomsh

New member
תמונת נישואין

אביבה שלום, חברה שלי נכנסה היום לחדר השינה שלי וראתה תמונה שלי ושל בעלי מהחתונה. היא אמרה לי שזה מביא מזל רע לתלות תמונה כזאת בחדר השינה.. זה נכון?? תודה על התייחסותך, נל

sidi

New member
יש לי שאלות

התמונה מפריעה לך? איך חיי הזוגיות שלכם? השאלה גם אם הכל דופק כמו שצריך כרגע (תרתי משמע).

uti

New member
../images/Emo4.gif....אני דווקא הבנתי ההיפך

שרצוי לשים תמונה של זוג מאוהב ואוהב בחדר השינה ואם זה אתם אז למה לא? אגב....גם לי יש תמונה החתונה בחדר השינה
ואני מאוד אוהבת את זה שהיא שם!

naomsh ערב טוב../images/Emo39.gif

חברה שלך היא אשת מקצוע? היא עוסקת בזה? כל מה שהיא אומרת היא יודעת? זכרי דבר אחד, תמיד, איש מקצוע אמיתי, לעולם לעולם לעולם לא יגיד לך משהו שלא ביקשת לשמוע. ועוד יותר מכך, גם אם בקשת, לא תקבלי הכל...כדי שתוכלי להגיע לדברים בעצמך. ולגבי התמונה, לא, היא מביאה מזל רע. ההיפך! ערב טוב

naomsh

New member
../images/Emo51.gifלכולם...

החברה אינה אשת מקצוע.... אין לי מושג מהיכן היא הביאה את הרעיון הנ"ל. אבל אותי כמובן זה הפחיד ולכן שאלתי אותכם את השאלה. בזמן האחרון התחלתי להתעניין בנושא. שיניתי את כל חדר השינה שלנו לכיוונים נכונים (אומנם היה קשה לבחור כיוון שנכון גם לי וגם לבעלי - הרי לכל אחד מאיתנו יש מספר שונה..). אני הייתי לכיוון ה - TOTAL LOSE ...לפני השינוי. ברצוני להודות לכל מי שענתה לי על שאלתי וכמובן הרגיעה אותי בנושא התמונה.. NAOMSH

niya

New member
אביבה?../images/Emo12.gif

אני מצטטת: "ולגבי התמונה, לא, היא מביאה מזל רע. ההיפך!" לא הבנתי את המשפט הזה - אז התמונה מביאה מזל רע או לא?

למעלה