תמונת מצב
כאמור - ivf ראשון, מזריקה גונאל 150 כבר 8 ימים וצטורטייד 4 ימים.
בדיקות דם של אתמול - אסטידורל 8700, עוד שנייה נותן כיף לכוכבים
lh - 2.2
פרוגסטרון - 2.5
אולטרסאונד מהיום - 20 זקיקים ו10 מהם בגודל 16-16
הרופא אמר להמשיך היום עם אותו טיפול, מחר בדיקת דם.
שאיבה ככל הנראה ביום שישי, כנראה החזרה לא תהיה בגלל רמת ההורמונים, שאלתי אותו מתי תהיה ההחזרה והוא אמר עוד שבועיים, שאלתי איך יתכן כי אני אמורה לקבל עוד שבועיים והוא ענה - שאני אקבל דקא ואם לא יחזירו לי עוברים ולא אקבל תמיכה אז אני אמורה לקבל מחזור תוך 5 ימים מהזריקה.
לזה לא ציפיתי כל כך, אז השאלה היא כזאת, האם באמת המחזור מגיע תוך 5 ימים מהזרקת הדקא? מה הטיפול ההורמונלי שצפוי לי? יקפיאו את העוברים לשבועיים?
אה ועוד משהו, הוא אמר שהוא ישאב את הזקיקים המובילים, מה יקרה עם אלה שלא ישאבו? יש שם עוד 10, הם יבייצו לבד? זה לא מסוכן?
בקיצר אני בלחץ...
כאמור - ivf ראשון, מזריקה גונאל 150 כבר 8 ימים וצטורטייד 4 ימים.
בדיקות דם של אתמול - אסטידורל 8700, עוד שנייה נותן כיף לכוכבים
lh - 2.2
פרוגסטרון - 2.5
אולטרסאונד מהיום - 20 זקיקים ו10 מהם בגודל 16-16
הרופא אמר להמשיך היום עם אותו טיפול, מחר בדיקת דם.
שאיבה ככל הנראה ביום שישי, כנראה החזרה לא תהיה בגלל רמת ההורמונים, שאלתי אותו מתי תהיה ההחזרה והוא אמר עוד שבועיים, שאלתי איך יתכן כי אני אמורה לקבל עוד שבועיים והוא ענה - שאני אקבל דקא ואם לא יחזירו לי עוברים ולא אקבל תמיכה אז אני אמורה לקבל מחזור תוך 5 ימים מהזריקה.
לזה לא ציפיתי כל כך, אז השאלה היא כזאת, האם באמת המחזור מגיע תוך 5 ימים מהזרקת הדקא? מה הטיפול ההורמונלי שצפוי לי? יקפיאו את העוברים לשבועיים?
אה ועוד משהו, הוא אמר שהוא ישאב את הזקיקים המובילים, מה יקרה עם אלה שלא ישאבו? יש שם עוד 10, הם יבייצו לבד? זה לא מסוכן?
בקיצר אני בלחץ...