תמונת מצב........

ק-ס-ו-מ-ה

New member
תמונת מצב........

ערב, הבית נקי, הבנות מקולחות, ישובים לאכל ארוחת ערב בסלון..... הבעל- אוכל, רואה טלביזיה, משחק איקס מיקס עם הגדולה. הקטנה- שעונה על הבעל, מסרבת לאכל. הגדולה- משחקת ואוכלת. אני- מעשנת (דיאטה, דיאטה) צפירה בחוץ..... הבעל שואל- "מי זה יכול להיות?" אני- "זו ההיא, זו שעושה לבן שלה יומולדת עם הקטנה שלנו בגן ביום שישי" הוא- "מה היא רוצה?" אני-"כבר אגיד לך, היא מחכה"(יוצאת החוצה) חוזרת..... הוא- "מה היא רצתה?" (ממשיך לשחק עם הילדה, לראות טלביזיה ולאכול) אני- "היא באה להראות לי את ה.....(הוא מתווכח עם הילדה) מתנות שקנתה ליום שישי ליומולדת" הוא- "נו.........?" אני- "היא רצתה לדעת........(מעביר ערוץ בטלביזיה, לא מסתכל לכיוון שלי בכלל) אם צריך לעטוף אותן....כי, (עכשיו הוא כבר לא מקשיב כלל) הקופסא מרשימה ואין לנו כוח לעטוף 34 מתנות. אני- "אתה איתי????????, או שאני מדברת לעצמי???????" (הוא לא עונה, לא מסתכל עלי, מדבר עם הילדה) "ראבאקקקקקקק, למה אתה בכלל שואל, אם אתה לא מקשיב???????"(את המשפט האחרון סיננתי בדרכי למקלחת, הוא לא עונה, ממשיך לאכול כאילו כלום!!!) מה לא פ´סדר בתמונת מצב זו??????????

נשית~37

New member
../images/Emo12.gif

הכל בסדר. חחחחח תירגעי זה כולה תמונת מצב לערב אחד.

ק-ס-ו-מ-ה

New member
חחחחחחחחח הלוואי........

כשיש לו טלביזיה מול העיניים........אני נעלמת קאפוט!! ואם זה כדורגל.......חחחחח אני בכלל לא הייתי........חחחחח ואת יודעת מה.....זה לא מפריע לי, כל עוד הוא לא שואל שאלה (בכאילו אכפת לו). ערב נפלא לך נשית.....

ק-ס-ו-מ-ה

New member
נשית.................

שמעתי ש........ג´חנון = ל- 750 קלוריות. בהתייחס לעובדה שאני רעבה עכשיו........אבקש לא להזכיר את המאכל השמנוני הזה בפני בכלל, במיוחד לא בשעת לילה מאוחרת....

ק-ס-ו-מ-ה

New member
אהלן רוח................

אז מה?????.. את בדיאטת השמנה? חחחחחחחח מנייקאית..... ורק אני צריכה להדביק את עצמי לכסא ולמחשב כדי להסיח את דעתי מהנאת החיים הגדולה.......חחחח

ר ו ח

New member
שום דיאטה ושום..

השמנה.. אוכלים ו..זהו!! יאללה לקחתי מסיר דבק...קומי! קומי מהכסא.. שמעתי שאת אלופה של ג´חנונים...

יאללה.......

זה הרגע להפציץ באיזו בקשה מיוחדת ממך אליו .... את:"הזמנו אני ו..<שם של החברה הכי טובה שלך > טיסה בשבוע הבא ,אתה זוכר שאני אהיה שבוע בפריז? הוא:.. "מהמהם ,בטח ...כן...." זהו ...
נסיעה טובה , אל תשכחי להביא לי בושם מהדיוטי... <> ערב טוף

ערב נעים לך קסומה...

מה לומר??? גם אצלנו כך (לא כרגע אבל בד"כ...) אז מה? "צרת רבים נחמת טיפשים" או "צרת רבים חצי נחמה" העיקר שטוב לך איתו לילה קסום לך ולכולנו

קסומייייייייי../images/Emo140.gif

תאמיני לי שהמצב שתארת קורה אצל כולם כמעט לפחות אחת ל.. דפדפי נשמה... את יודעת חשבתי שתחזרי אלי אתמול..וחיכיתי וחיכיתי וחיכיתי.. ולא חזרת מלעונה לא יפה! וחוץ מהבאסה שספרת למעלה מה שלומך יקירתי, ולמה דיאטה תולעת גם ככה בקושי רואים אותך!!

למעלה