היי מה שלומכן? אשמח לעזרתכן ברקע לתמונת מחזור משפחתון הבית של יעל 2 אנשי צוות ו-7 ילדים תודה רבה!!
Y yael5968 New member 28/7/25 #1 היי מה שלומכן? אשמח לעזרתכן ברקע לתמונת מחזור משפחתון הבית של יעל 2 אנשי צוות ו-7 ילדים תודה רבה!!
ח חני היצירתית 100 Well-known member מנהל 28/7/25 #2 נכתב ע"י yael5968: היי מה שלומכן? אשמח לעזרתכן ברקע לתמונת מחזור משפחתון הבית של יעל 2 אנשי צוות ו-7 ילדים תודה רבה!! לחץ כדי להרחיב... קבצים מצורפים מחזור תשפה משפחתון הבית של יעל- חנ היצירתית.jpg KB 335.3 · צפיות: 2
נכתב ע"י yael5968: היי מה שלומכן? אשמח לעזרתכן ברקע לתמונת מחזור משפחתון הבית של יעל 2 אנשי צוות ו-7 ילדים תודה רבה!! לחץ כדי להרחיב...
Y yael5968 New member 28/7/25 #3 תודה רבה איזה זריזות. אבל, אני מתנצלת ממש התבללתי ולא שמתי לב שכתבתי 7. אני צריכה מקום לשמונה. סליחה ! אשמח לתיקון
תודה רבה איזה זריזות. אבל, אני מתנצלת ממש התבללתי ולא שמתי לב שכתבתי 7. אני צריכה מקום לשמונה. סליחה ! אשמח לתיקון
ח חני היצירתית 100 Well-known member מנהל 28/7/25 #4 נכתב ע"י yael5968: תודה רבה איזה זריזות. אבל, אני מתנצלת ממש התבללתי ולא שמתי לב שכתבתי 7. אני צריכה מקום לשמונה. סליחה ! אשמח לתיקון לחץ כדי להרחיב... קבצים מצורפים תמונת מחזור תשפה המשפחתון של יעל- חני היצירתית.jpg KB 290.5 · צפיות: 3
נכתב ע"י yael5968: תודה רבה איזה זריזות. אבל, אני מתנצלת ממש התבללתי ולא שמתי לב שכתבתי 7. אני צריכה מקום לשמונה. סליחה ! אשמח לתיקון לחץ כדי להרחיב...
Y yael5968 New member 29/7/25 #5 חני יקרה!! אין לי מילים! את פשוט מדהימה ! אין לך מושג כמה זה עוזר לי. תודה רבה!
ח חני היצירתית 100 Well-known member מנהל 29/7/25 #6 נכתב ע"י yael5968: חני יקרה!! אין לי מילים! את פשוט מדהימה ! אין לך מושג כמה זה עוזר לי. תודה רבה! לחץ כדי להרחיב...
נכתב ע"י yael5968: חני יקרה!! אין לי מילים! את פשוט מדהימה ! אין לך מושג כמה זה עוזר לי. תודה רבה! לחץ כדי להרחיב...