תמונת ילדות

תמונת ילדות

הסתכלתי לאחור לרגע ראיתי שני בנות בקוקיות מנסה להאחז ברגע של אותה ילדות קלאס ומחניים אחת שתיים שלוש איזה דג מלוח ומי קופץ בראש איזה ילדות ניחוחות של פעם קרטיב ושלגון עם אוטו גלידה והיום מסתכלת לעתיד הרחב הוא נראה מאוד מורחב בנינים גבוהים משרדי עסקים נדל"ן ביזנס ובורסה לניירות וערכים אינפלציה משתנה , והמשכורת שבאה לאף אחד כמעט לא מספיקה היורו והדולר עושים תחרות פעם לסוע לחו"ל היה מותרות תמונת ילדות אחת נשארת בראשי האם רק אני זוכר את העבר שלי משחק של גולות וקפיצות בחבל ומה עם לחכות להצדיע לדגל לברך את מי שבא , לומר גם תודה היום "הלו מי זה" תנסה בנייד באיי וגם זה אולי לא נשמע היום ריצות לכל עבר ואומרים "יהיה בסדר " מברכים מדי פעם בברכות ואיחולים ורוצים את האושר שירגש ברגעים היפים מאמינים שצריך מזל בחיים
וגם פרוטציה לא מזיקה עם אתה גם חכם , עם תואר אז אולי תמצא גם עבודה מועילה שיהיה תמיד בהצלחה ושתשארו צעירים גם בהרגשה וכמובן תתמלאו בהמון אהבה היא זו שנותנת לנו תקווה להאחז במציאות ולשאוף להגשים עוד תוכניות

יעל :-)

New member
תודה ../images/Emo9.gif

העלת בי ניחוחות של פעם.
אמנם ה"פעם" שלי לא היה כזה מזמן, אבל גם אז דברים התנהלו קצת אחרת מהיום. ולדעתי, הניחוחות האלו של פעם, הם יותר טובים משל היום.

למעלה