תמונת השבוע טוב רק אם אתן רוצות ביילי
Shiri from the block Active member 18/3/06 #1 אממ שיהיה זה../images/Emo26.gif../images/Emo113.gif אין לי כל כך הרבה תמונות שלו..
F frackit New member 20/3/06 #14 ../images/Emo6.gif יששש איזה פשוש ביילי נכוןןןן מה כאילו עכשיו אני בוחרת נושא? אני קצת עילגת....זה קורה לפעמים חיחיחי
../images/Emo6.gif יששש איזה פשוש ביילי נכוןןןן מה כאילו עכשיו אני בוחרת נושא? אני קצת עילגת....זה קורה לפעמים חיחיחי
ז זהבית 1 New member 20/3/06 #9 מתה שרופה מטורפת על הילד היפה הזהההההה אולי אני ישכול להצביע לבריאן ולאישתו לעשות עליו ביביסיטר בחינם שיבואו לארץ חחחחח
מתה שרופה מטורפת על הילד היפה הזהההההה אולי אני ישכול להצביע לבריאן ולאישתו לעשות עליו ביביסיטר בחינם שיבואו לארץ חחחחח
C crazy smiley New member 20/3/06 #10 אין לי תמונות של ביילי לצערי הרב,לא מרשים לי יותר לשמור תמונות כלשהן במחשב הזה
D Drowning In Your Lov New member 20/3/06 #13 גמאני../images/Emo9.gif../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo14.gif הוא כל כך חמוד!!
C candyheart New member 20/3/06 #15 מה מה מה קורה פה?../images/Emo12.gif זאת שפתחה את הפינה אמורה לבחור את המצחת,לא כולם.
E elinor carter New member 22/3/06 #19 איזה כייף לי! פעם ראשונה שאני זוכה בתמונת השבוע! אתי תודה מאמי