תמונת השבוע

תמונת השבוע

לפני שבוע, באסיפה הכללית, חילקתי שאלון על אתר האינטרנט והפורומים. תודה לחברים, שכולם ענו על השאלון בתשומת לב רבה. למדתי ממנו על הרגלי הצפיה בפורומים ובדפי האתר דברים שאי אפשר היה ללמוד בדרך אחרת, וקיבלתי עידוד רב מההתייחסויות לעיצוב, האסטטיקה ונוחיות הניווט של האתר. מספר חברים גם הציעו בשאלון הצעות מעניינות לחידושים. אחת מהן היתה לצרף צילום של כל חבר ליד שמו ברשימת החברים. מפגישותינו באתרים ובאסיפות, כולם מכירים את כולם בפנים, אבל רבים לא מכירים את השם ששייך לפנים המוכרות. זה יהיה הפרוייקט הבא. אנא הכינו תמונה טובה שלכם. בקשה נוספת היתה להוסיף ולגוון את צילומי הרחיפה, והחידוש הזה יוצא היום לדרך. מדי שבוע תוצג בעמוד השער "תמונת השבוע". רק תמונות מעניינות ואיכותיות יוצגו במדור. הכנסו לדף הבית, שם מחכה "תמונת השבוע" הראשונה. ------------------------------------------------ ( התמונה הנוכחית נשלחה אלי ע"י צלם שלצערי אין לי את שמו, ולכן לא מופיע קרדיט לצידה ).

user

New member
קרדיט על העתקה מאתרים אחרים

התמונה הנ"ל לקוחה מגלריה של אתר זר. המצנח הנראה בה הוא Edel וזה שממנו מצולמת התמונה אינו מתוצרת Pro Design או עפקו, כך שהסבירות כי צולמה בארץ נמוכה מאוד. אין בכך פסול, כמובן, אך נוצר הרושם כי מדובר בפינה של "תמונות משלנו" (אולי רק רושם מוטעה שלי). בכל אופן- כל הכבוד על החידוש המרענן! נקווה לראות שאם לא בתחרויות טיסה, לפחות בתחום הצילום אנו עומדים ברמה הבינלאומית.

הבהרות

1. אכן, מדובר בפינה של "תמונות משלנו". 2. כשמישהו שולח לי תמונה אני נוטה להאמין שהיא שלו. 3. אנא פרסם את כתובתה של הגלריה של האתר הזר. אולי דרכה אוכל לבדוק ולהחזיר את כבודו האבוד של הצלם, שאולי שלח את התמונה גם אליה. ---------------------------------------------- ותזכורת: הכתיבה בפורום היא בציון שם מלא .

למעלה