תמונת השבוע!

ringe lotte

New member
תמונת השבוע!../images/Emo99.gif

איזה אושר שזכיתי!
אני ממש שמחה! תודה לך הדר שבחרת בתמונה שלי. ותודה לכן שאיחלתן לי מזל טוב
.
רק עכשיו גליתי את זה. זה מה שקורה כשאני בצבא ועד שאני חוזרת הביתה אמא שלי כמעט לא מפנה לי את המחשב שכבר יש ליזמן ואני לא עיפה מדי לשבת עליו. אין לאף אחת מושג איך זה שיפר לי את מצב הרוח שהיה די זוועה כי עומר
רחוק ממני ואני כ"כ מתגעגעת. והפינה השבוע: אני החלטתי להיות מקורית... אחרי התלבטויות קשות שבהן חשבתי לבקש רק תמונות של בראין שאותו אני הכי אוהבת (מעט יותר מאת האחרים). אבל החלטתי להיות מקורית והבקשה שלי כזאת: תמונות של הבויז אוכלים, זה יכול להיות חלקם או כולם. להשתדל שלא בבודדים, ובלי זרים. (אם אתן מרגישות שזה הזוי מדי תשימו תמונות של בראין לבד) עכשיו אני לא ממש זוכרת מתי הפינה אמורה להיסגר, שמישהי אחת תגיד לי מה עדיף, מחר בערב, יום שני בבוקר או יום שני בערב. אוהבת את כולכן ובהצלחה!

candyheart

New member
אמממ....

בעיקרון זה לא אחד מהאפשרויות...מה שאפשר לבקש זה רק: כל הלהקה 2 עד 4 מהלהקה אלכס ניק בריאן קווין האווי בני משפחה... זהו
הפינה אמורה להיסגר ביום שני בערב.

עדידי15

New member
למה רק זה?../images/Emo115.gif../images/Emo100.gif

תמיד אפשר לגוון נגיד,תמונות של: ניק עם גיטרה אלכס שר שהם בהופעה אוכלים(כמו שהיא אמרה) עם משקפיים עושים שטויות וכו' וכו' וכו'.. יש מלא אפשריות אלא רק קצת מתוך הרבה,אז למה רק להיתקע על האפשרות שאמרת?

candyheart

New member
כי זה הקטע של המשחק...

אני בכלל כללתי עוד אפשרויות כדי שיהיה הוג(שמישהי שהכי אוהבת את ניק לא תבחר תמיד תמונות של ניק) בכלל זה לא אמור להיות ככה. אני לא המצאתי את המשחק הזה,ואני לא אתחיל לשנות אותו עכשיו.לבקש משהו כזה זה מפורט מדי ואני מעדיפה שלא להתחיל עם זה. אם אתן רוצות אתן יכולות לשחק את המשחק שכל אחד מבקשת סוג שחל תמונה ספציפית וצריך למצוא,אבל לא פה.מצטערת.

אביבא

New member
חחחח מה זאת אומרת?../images/Emo103.gif

את מחליטה על המשחק? כאילו חשבתי שכולן אמורות להוסיף קטגוריות מצחיקות כאלה...זה הקטע של המשחק...וחוצ מזה מה זה:: "אם אתן רוצות אתן יכולות לשחק את המשחק שכל אחד מבקשת סוג שחל תמונה ספציפית וצריך למצוא,אבל לא פה.מצטערת." בטח שפה.אם לא איפה?פה זה פורום בקסטריט בויז ומותר לעשות פה כל דבר שקשור לבקסטריט בויז.זה המטרה של הפורום.

candyheart

New member
אוקיי...

קודם כל לא אני מחליטה על החוקים,מי שהמציא את זה החליט.בכל הפורומים משחקים את זה ככה,למה פה אי-אפשר? וכאמרתי "לא פה" התכונתי לא במשחק הזה.מצידי תעשו איזה משחק שבא לכם בפורום,אבל למשחק הזה זה לא מתאים.

candyheart

New member
בגלל...

שלדעתי זה יעשה בעיות.זה יצמצם מאוד את האפשרויות,ופחות ישתתפו וחבל.רציתי פשוט להביא משחק נחמד ופשוט שראיתי בפורומים אחרים ושלכל אחד יהיה אפשרות לשים מה שהוא רוצה. גם כשהצעתי את זה בפורום יכולת להציע שזה יהיה ככה(כמו שאתי הציאה שנוסיף קטגוריה של משפחות) וכולם היו מחליטים איך הם רוצים ביחד. מצידי,אם כל הפורום רוצה שזה יהיה עם קטגוריות יותר ספציפיות,אז סבבה...אני רוצה את מה שהכי טוב לפורום,ושכולם יוכלו להשתתף. וגם לא צריך להעצבן.

אביבא

New member
אז למה אנחנו מתווכחות בכלל?../images/Emo103.gif

מי שהמציאה את המשחק תחליט אם היא רוצה להוסיף עוד קטגוריות..

למעלה