תמונת השבוע

shahar s

New member
תמונת השבוע ../images/Emo150.gif

איך היה השבוע: שיר השבוע (לא חובה של הראל..): תמונת השבוע(עדיף של הראל..): האם פגשתם \ראיתם את הראל השבוע?:

עונה ../images/Emo39.gif

איך היה השבוע: בסדר, כול השבוע הייתי בבית, היה לי בגרות באנגלית ומתכונת במתמטיקה שיר השבוע (לא חובה של הראל..): בושם צרפתי- שריתה חדדה תמונת השבוע(עדיף של הראל..): האם פגשתם \ראיתם את הראל השבוע?: לא

לאו14

New member
עונהנה../images/Emo141.gif

איך היה השבוע:סבבה לאללה..כל השבוע אני מתכננת מסיבת הפתעה לחברה..בינתיים הכל חלק..קילבתי 92 במתמטיקה
והיום היה לי מבחן..מחר אני במסיבה!! שיר השבוע (לא חובה של הראל..):"הלב שלי נשבר"של דיימונדז!! תמונת השבוע(עדיף של הראל..):
האם פגשתם \ראיתם את הראל השבוע?:לא
!

TalTal1492

New member
עונה!

איך היה השבוע: פ'סדר שיר השבוע (לא חובה של הראל..):בלאק איד פיס - מי המפס תמונת השבוע(עדיף של הראל..): האם פגשתם \ראיתם את הראל השבוע?:כןןן!!!!!!!!!!!!!!! אבל שבת שעברה...
כזה מושלםםם!!!

simhit

New member
עונה../images/Emo26.gif../images/Emo79.gif../images/Emo29.gif

איך היה השבוע: פסדר..קיבלתי 96 באנגלית
, ירד המון גשם, לא היו לי מבחנים סוף סוף אז הייתי כול הזמן במחשב, אתמול הייתי בהצגה שהייתה מאורגנת לכול השכבה שלנו, והדבר הכי גרוע שקרה לי השבוע שסבא שלי לא הספיק לקנות לי את הסורק המתוק שלייי אוףףף
וחוץ מזה הכול בסדר ככה.. שיר השבוע (לא חובה של הראל..): נדבקתי למחרוזת קווין זה לא יוצא לי מהראש
תמונת השבוע(עדיף של הראל..):
זה די ציור של הראל אבל לדעתי זה מדהים
תגידו את האמת- אתן לא מתעלפות מהתמונה הזו? רק שנייה להסתכל עליה לעומק ואני מתעלפת אפילו אין לי מילים לתאר את ההרגשה..... האם פגשתם \ראיתם את הראל השבוע?:
חח השאלה הזו כבר התחילה להצחיק אותי ולבאס אותי באותו זמן , היום שבו אני יזכה לכתוב בשאלה הזו "כן פגשתי אותו (אפילו לכמה שניות)" העולם יהיה מבורך! סופשבוע טוב ונחמד לכולכן!!!

i love skat

New member
../images/Emo26.gifעוננה../images/Emo36.gif../images/Emo187.gif

איך היה השבוע:סבבה
לא היו מבחנים, לא היו בחנים..חופשי..
שיר השבוע (לא חובה של הראל..):איש הברק-רן דנקר
האם פגשתם \ראיתם את הראל השבוע?:כןןןן
איזה כיף לרשום את זה..

ronchok1

New member
עונה

איך היה השבוע: כרגיל. לא משהו מיוחד. שיר השבוע (לא חובה של הראל..):becouse of you תמונת השבוע(עדיף של הראל..): ---->> האם פגשתם \ראיתם את הראל השבוע?: לא

עונה../images/Emo13.gif

איך היה השבוע:נחמד... עוד שבוע לצבא.. שיר השבוע (לא חובה של הראל..):"אותך"- שירי מימון תמונת השבוע(עדיף של הראל..):כאן---) האם פגשתם \ראיתם את הראל השבוע?:לא...

skaatit 1

New member
עונה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif

איך היה השבוע: שבוע חמוד...
קבלתי 93 בפרקי אבות
...אני בשוק....
שיר השבוע (לא חובה של הראל..): דרך המלך של כלא 6...חידוש פצצתי....
תמונת השבוע(עדיף של הראל..):---->
האם פגשתם \ראיתם את הראל השבוע?: לא...אבל לפחות זה קרה

skaatushonet

New member
עונההה

איך היה השבוע:חראגיל=] שיר השבוע (לא חובה של הראל..):רק אל תגיד של בוסקילה תמונת השבוע(עדיף של הראל..):==>> האם פגשתם \ראיתם את הראל השבוע?:לא

shahar s

New member
טוב זה היה קשה.. ../images/Emo150.gif

כי הוא מושלם בכול התמונות
אבל בחרתי את התמונה המדהימה הזאת
של מורן, "סקעתית בעמ האחת". כבוד!

אאא...!! תודה מאמי!../images/Emo39.gif

פעם המיליון... והתמונה הזאת באמת אחת היפות ביותר. אני מתה על התמונה הזו

ShAhAr CbSm

New member
עונהנהנהנהנה../images/Emo79.gif../images/Emo13.gif

איך היה השבוע: אחלה בחלה...
לכם? שיר השבוע (לא חובה של הראל..): BECAUSE OF YOU-קלי קלרקסון
תמונה אחת היפותת!!! האם פגשתם \ראיתם את הראל השבוע?:לא
לא השבוע ותסמכו עלי שגם לא שבוע הבא..

MC MoRaNa

New member
עונה=]

איך היה השבוע: שבוע חביב ביותר=] שיר השבוע (לא חובה של הראל..):מחר הוא יחזור- עמרי רוטברד תמונת השבוע(עדיף של הראל..):אממ..אין לי..שבוא הבא אני אשים=] האם פגשתם \ראיתם את הראל השבוע?:בדיוק לפניי שבוע
אביביק תודה

meitar 8

New member
עונה בפעם הראשונה בחיים שלי ../images/Emo2.gif

איך היה השבוע:אחלה =] קיבלתי 100 במתמטיקה 90 בספרות והייתי באילת
שיר השבוע (לא חובה של הראל): סיגפו של בית הבובות תמונת השבוע(עדיף של הראל):
האם פגשתם \ראיתם את הראל השבוע
: הלוואייי
אוהבתותכם

למעלה