תמונת השבוע

תמונת השבוע../images/Emo127.gif

אוקה אז זה הסיבוב הראשון של תמונת השבוע שלנו! מזכירה את הכללים: אתם נותנים לי כל מיני תמונות (הצעות) לתמונת השבוע! ואתם תצטרכו להגיד גם למה דווקא התמונה הזאת.. זאת לא יכולה להיות סתם תמונה! זאת צריכה להיות תמונה מיוחדת כלשהי או מאירוע כלשהו.. או שתמונה שמיוחדת לכם ולמה... את התמונה שאני אבחר אז חבר הפורום שהתמונה תהיה שלו הוא זה שיהיה בשבוע הבא, זה שיבחר את תמונת השבוע (הוא יצטרך לפתוח שירשור חדש להגיד את הכללים..וכו'...) וכל מי שבוחר את תמונת השבוע הוא זה שישים אותה בגלרייה 'תמונת השבוע'! (תפתח גלריה מיוחדת למען זה) קאפיש? אז תתחילו להביא הצעות=תמונות... אגב,הרעיון לקוח מהפורום של כריסטינה אגילרה
.

MOTEK2006

New member
הצעה לתמונת השבוע !../images/Emo26.gif

יפה ??... מקווה שכן ... אהה ויש לי עוד רעיון ... כול סוף שבוע הח'ברה של הפורום יכתבו מה עבר עלייהם השבוע כמו - מה הדבר הכי טוב שעתיש הבוע וכול זה .... אז מקווה שגם התמונה וגם הרעיון יתקבלו :)

את בוחרת תמונה של דיימנדז,

ואת אומרת לי למה דווקא בחרת את התמונה הזאת.. כמו שרשום, זה לא יכולה להיות סתם תמונה,זאת צריכה להיות תמונה מיוחדת כלשהי או מאירוע כלשהו.. או שתמונה שמיוחדת לך ולמה... התמונה שתבחר מבין כל אלו ששמו(אני אבחר). אז מי ששם את התמונה ובחרתי בו,הוא שבוע הבא יבחר תמונה מבין כל אלו שישימו וישים אותה בגלריה מיוחדת שתפתח בגלריות. התמונות נקראות 'הצעות'! זהו.. בתקווה שהבנת משהו

MOTEK2006

New member
אז מה דעתכם על התמונה שלי ../images/Emo35.gif

למה לדעתי - התמונה הזאת --------> כי היא תמונה מיוחדת של כולן והיא ... איך נגיד : מהממת
למה לי היא מיוחדת .?- כי זאת התמונה ה-1- שלי מאז שהתחלתי לאסוף תמונות שלהן חחחח
מה עוד צריך ?....

למעלה