תמונת השבוע

אדיב חן

New member
שתול מפוח..., אה, סליחה, ../images/Emo156.gif

שתול מפוחלץ התכוונתי לומר, אבל זה לא יפה להיות בוטה כבר בכותרת של הפוסט. מוזר שהתגובה של מי-שזה-לא-יהיה נעשית במקביל לנסיונות הפתטיים והלא מוצלחים של אנשי גרוש & גרושה להשיג אותי בטלפון. אם פעילותי בפורום נמאסה על השתולים, אז אנחנו במצב טוב ! אני מקווה שיתפוצץ לכם כלי דם בראש. מכיוון שבארץ אין עונש על Mens Rea (מחשבה פלילית) בלבד, הרי שאתם תתפגרו מהתפוצצות כלי דם כאמור, אני יוכל להיות שמח, וחף מפשע בו בזמן (בסימולטניות, למבינים במשפטים). תפסיקו להתקשר אלי, זה לא יעזור, תפסיקו להגיב לי בפורום, זה רק עוזר לעשות ממכם צחוק, ותפסיקו לפרסם עצמכם ברדיו באותה הזדמנות, זה מחליא. Be afraid, be VERY afraid... לכל באי הפורום, חג שמח, ותודה על החיזוקים!

אדיב חן

New member
../images/Emo156.gif../images/Emo156.gif../images/Emo156.gif../images/Emo67.gif../images/Emo122.gif../images/Emo129.gif

אדיב חן

New member
מגובנות... בטוח שהוא מפוחלץ...../images/Emo156.gif

עוד שתול של חתן כלה, שהתחשמל כשהוא ניסה להקליד. ושוב, הפוסט נעשה בסמיכות זמנים מחשידה ל... הטרדות אחרות. כשאני אתפוס אתכם, אתם תצטערו שנולדתם.

אדיב חן

New member
גיבור גדול מאחורי הטקסט../images/Emo122.gif

כמובן שתכחיש. מוזר, שכל פוסט סתמי שלך מלווה ב... אתה באמת חושב, שאחרי שמאפיונר ידוע, מאיים על חיי, כי אני מהווה סכנה ל50 מיליון ש"ח שהוא "שחרר" מאלפי נפגעים - אתה באמת חושב שאני אתרשם מפוסט של דביל מפוחלץ, בסגנון "נה נה נה אתה לא יודע עם מי אתה מתעסק נה נה נה" ? כנראה, שמעולם לא חווית על בשרך, הסתבכות אמיתית עם רשויות החוק. שזה משהו שאני מאוד אשמח לסדר לך. אין לי שום בעייה לפנות למנהלי הפורומים, לבקש את כתובת הPORT ממנו נעשות הודעותיך ה"אנונימיות", ולרדוף אותך. כמו כן, אבקש ממנהל הפורום להשאיר את הודעת האיום הזאת כאן, ואת תגובתי לה, למען יראו כולם כי איומים לא מזיזים לי בחצי גרוש. אמנם דיברתי בגנות דרך הפעולה של רשויות חוק רבות, אך אל תהיה מבולבל: אני גם יודע טוב מאוד להפנות את האינטרסים שלהם כלפי כיוון מסויים, אם אשכנע אותם לחשוב שזה יתן להם יוקרה/פרסום/תהילה. אם אתה לא רוצה שהאינטרסים של רשויות חוק רבות במדינה יופנו כלפיך, תנצור פיך ותמנע מאיומים, שכמובן גם לא מפחידים אותי. ועוד איומי טקסט באינטרנט, גיחי
. אני משקשק... ראה הוזהרת.

אדיב חן

New member
תמונת השבוע../images/Emo101.gif

לא יודע מה בדיוק אנשי חתן&כלה&גרוש&גרושה חושבים להשיג על ידי איומים, חוץ מלגרום לי להיות נחוש בדעתי לפחלץ להם את הצורה. כבר ברור ממזמן שהם מרחרחים בפורום, צמאים למידע. אז כדי לעצבן את השתולים, וסתם למי שפספס, אני מפרסם את תמונת השבוע של השבוע שעבר: הקטלוגים של מלפני שנתיים נרקבים במחסנים של גרוש & גרושה. "...אנחנו מפיצים אותם בכל הארץ והעולם!...". גיחי ? גיחי גיחי ? מבלי לפגוע בזכויות, התמונה צולמה בתום לב ועל מנת למלא שליחות ציבורית כאשר המשרדים היו פתוחים ואנשות ואנשים הוזמנו פנימה לפגישות שיווק ועל כן התמונה הנה חוקית. ולסיום שידורינו, בדיחה פתטית: What did the lawyer say to the Garush & Grusha salesperson? If brains were dynamite, you wouldn´t have enough to blow your nose! או בגרסה יותר ישראלית ערסית: צ´מע אחי, מה אמר העורך דין לאיש השיווק של גרוש & גרושה ? אם שכל היה דינמיט (=
) לא היית יכול אפילו לפוצץ לעצמך את הצורה! גיחי, Hope this helps, ותהנו מהתמונה. בברכה לבאי הפורום, בחוסר ברכה לשתולים, חן אדיב נ.ב. חג שמח, והרי דיוקן של איש שיווק מפוחלץ:
תודה מיוחדת לצוות תפוז שהוסיף את הסימן המדהים הזה.

למעלה