תמונת הצוות 2004

ani88

New member
אולי בכל זאת תספרי את השמועות?

אנחנו נשמור עליך משירן

girlontop

New member
אני רוצה מעמד של עדת מדינה, טוב?

וגם ניתוח פלסטי לשינוי החזות החיצונית, פספורט זר ופנטהאוז במנהטן, שמשקיף לסנטרל פארק. הולך?
לפני שאני מתחילה אני רוצה לציין, כרגיל, שמדובר ברכילות ולא במשהו שאי פעם הוכח. כמו כן, אני לא זאת שהמציאה את השמועות הפנטסטיות הללו ולכן אין טעם לבוא אליי בטענות או לשלוח אליי מתנקשים. תרצו, תאמינו. לא תרצו, תדחיקו. השמועות על הרומן בין קתרין קלי לאנג ובראד בל רצות כבר שנים. נטען כי הרומן התחיל בתחילת-אמצע שנות ה-90 ונמשך זמן לא רב, אולם גרם להתפרקות הנישואים הראשונים של קק"ל. לשמועות הללו יש וריאציות רבות: בראדלי הרגיל לשכב עם השחקניות שלו (בדומה לאביו, ביל בל); קק"ל שניסתה לסחוט אותו שיתן לה עלילות שוות ואף השיגה עדים שיראו אותם ביחד, ועוד כמה דברים די נוראיים שלא בא לי לכתוב כאן מפאת כבודה של קתרין (עכשיו אני נזכרת, אה?). דעתי על השמועות? האמת שאין לי דעה. מצד אחד, "הרומן" מתרץ את מעמדה של קק"ל בסדרה ואת הדומיננטיות שלה בכל העלילות לאורך השנים. מצד שני, יתכן שהכל נובע מקנאה במעמדה של הגברת. בקיצור, תאמינו למה שבא לכם וקחו את הכל בערבון מאוד מוגבל.

Shiri from the block

Active member
פחחח איזה שטויות!!! אז מה את יכולה להגיד על טיילור שהייתה דמות כזאת עיקרית?? שהיא גם שכבה עם בראדלי?? ומה עם אמבר כשהיא רק נכנסה לסידרה וזה, היא גם הייתה דמות די ראשית, מה היא גם שכבה איתו?? פשוט ברוק היא דמות שמההתחלה הייתה בסדרה, והיא כנראה דמות שאפשר לעשות איתה מלאא דברים.. לטוב ולרע.. כי היא לא בדיוק מוגדרת כמו טיילור.. לכן לדעתי יש לה הרבה עלילות, וגם כי פשוט היא שחקנית טובה../images/Emo9.gif ../images/Emo99.gif

girlontop

New member
טיילור אף פעם לא היתה דמות עיקרית

ועובדה שהסדרה לא ממש נפגעה מהעזיבה שלה (אוי, עכשיו הקמתי עליי את מעריצי טיילור מנגד. אני הולכת להיות כ"כ בודדה בפורום!
). כנ"ל לגבי אמבר, שנעלמת לפרקים. ברוק, לעומת זאת, תמיד היתה במרכז העניינים, תמיד היתה לה עלילה לקדם, בין אם היא קשורה לרידג' או לא. אף פעם היא לא נדחקה הצידה וזה גורם לאנשים לתהות (ולהמציא שמועות). אני מסכימה איתך ב-100% שברוק היא דמות מעניינת ויש הרבה מה לעשות איתה ויתכן שזה באמת ההסבר האמיתי למעמד שלה (חבל שהרסו אותה עם השנים, אבל בכל זאת).

girlontop

New member
תראי...|מנסה לחלץ את עצמי מהבור|

אהבתי את טיילור לאיזו תקופה, אבל זאת אשמתי שהאנטר התחילה עם החוזים הטפשיים שלה והפכה את טיילור לדמות משעממת, שכל היום רק מצקצקת בלשונה מול ברוק? עד העזיבה הראשונה שלה טיילור היתה דמות סימפטית ביותר ועם פוטנציאל בשמיים. אח"כ,
...

Shiri from the block

Active member
../images/Emo2.gifלמה הרסו?? חוץ מהעלילות המוגזמות של ברוק-דיקן וההתחלה שלה ושל ניק, אני לא מבינה מה נהרס בה../images/Emo3.gif נשארה אותה מושלמת כמו תמיד../images/Emo9.gif../images/Emo99.gif וחחח את לא תיהיי בודדה! מה עם המועדון למלכה../images/Emo47.gif שלך ושל סיגל../images/Emo35.gif../images/Emo3.gif וטוב, כמובן שלדעתי קתרין שלי חפה מפשע../images/Emo9.gif

girlontop

New member
בדיוק: ברוק ודיקן

העלילה הזאת הראתה פן אכזרי ואגואיסטי ביותר אצל ברוק. אף פעם היא לא היתה דמות רעה, אבל בעלילה הזאת היא יצאה ביץ' בצורה נוראית, ועוד כלפי הבת שלה. מה שכן, זה הכניס עניין לסדרה, ללא ספק. נראה לי שסיגל נטשה את המועדון אחרי ההערות האחרונות שלי על טיילור

Shiri from the block

Active member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif לא נורא... תמיד נשמח לקבל אותך בחזרה אל אוהבי ברוק../images/Emo9.gif

S c a r l e t t

New member
תשמעי....

סיגל אמנם כועסת על ההערות (והניסיון להוציא את עצמך מהבוץ לא עבד...) אבל כבודה של סטף ה
מונח במקומו...

girlontop

New member
פיצוי אפשרי?

טרחתי ועמלתי על הקולאז' הזה לרגל שובך הביתה ולרגל חג החנוכה (מזמן אף אחד לא איחל פה "חג שמח"
). הקולאז' מוקדש ב
לכל מי שעצבנתי היום, לשונאי אריק ולאוהבי המלכה סטפני

Shiri from the block

Active member
האא ועוד משו אולי הסדרה לא נפגעה מהעזיבה של טיילור, אבל המעריצים כן נפגעו..../images/Emo3.gif סתם חשבתי שזה חשוב להגיד :)

girlontop

New member
ואני נפגעתי מהעזיבה של סבתא לוגן

מישהו מתייחס לרגשות שלי?

Guy K

New member
זה נכון

גם לדעתי העזיבה של סבתא לוגן היתה אחת מרגעי השפל של הסדרה. ספק אם אי פעם הסדרה תצליח להתאושש. סדרה שמאבדת דמות חיונית וחיובית כמו סבתא לוגן - לא מגיעים לה מעריצים. בשם כל מעריצי סבתא לוגן אני קורא להפקה: במקום להחזיר מהמתים את מייסי, טיילור ושילה המשעממות, הבו לנו עוד סבתא לוגן! לעולם לא מאוחר להחזיר את הסבתא החביבה מהגלות שנכפתה עליה בגלל בראדלי ושלטון האימים שלו בסדרה! אימיילים תומכים נא לשלוח ל [email protected]

girlontop

New member
../images/Emo45.gif כבר כמעט והתייאשתי ממך, גיא

סוף סוף מנהל הפורום מתעורר משנת החורף שלו ויוצא ביוזמה חדשה מעבר לחסימת גולשים תמימים
עם כל הכבוד לסוזן פלנרי, השחקנית הכי טובה בסדרה מאז ומתמיד היתה סבתא לוגן. כשהיא דאגה לקייטי, סטורם, ברוק ודונה עורי הצטמרר למראה האהבה והחום שהפגינה כלפי נכדיה, ולמרות שיש לי שתי סבתות נפלאות, שיחיו
, התקנאתי באותם ברי מזל שיש להם את ס. לוגן בחייהם. אישה-אישה. ויניב, במקום להקים אתרים טפשיים שאף אחד לא נכנס אליהם גם ככה, כדאי שתקים אתר המנציח את זכרה של סבתא לוגן ויפה שעה אחת קודם.

למעלה