S S c a r l e t t New member 12/12/04 #10 תמונה נחמדה... רון באמת נראה נורא.... קייטלין...?למי אכפת מצידי גם לא להכניס אותה בכלל לתמונה ניק, תומס ותורן מהממים והשיער של תומס דווקא נראה לי בסדר הקטור לעומת זאת צריך דחוף ספר קתרין יפהפייה, לא רואים סימן לניתוחים למיניהם...או שזאת רק אני??
תמונה נחמדה... רון באמת נראה נורא.... קייטלין...?למי אכפת מצידי גם לא להכניס אותה בכלל לתמונה ניק, תומס ותורן מהממים והשיער של תומס דווקא נראה לי בסדר הקטור לעומת זאת צריך דחוף ספר קתרין יפהפייה, לא רואים סימן לניתוחים למיניהם...או שזאת רק אני??
G girlontop New member 12/12/04 #12 איך אפשר לראות? הרזולוציה של התמונה גרועה, בקושי רואים את הפרצופים בצורה ברורה.
S S c a r l e t t New member 12/12/04 #15 לא יודעת... משהו בה נראה מוזר... כל השאר נראים סבבה אבל היא נראית שונה...לא יודעת להסביר, אולי זאת רק אני
לא יודעת... משהו בה נראה מוזר... כל השאר נראים סבבה אבל היא נראית שונה...לא יודעת להסביר, אולי זאת רק אני
Shiri from the block Active member 12/12/04 #1 ברור שמשו בה מוזר..../images/Emo3.gif הרי כל יום היא ניהיית יותר ויותר יפה../images/Emo99.gif
M morgold New member 12/12/04 #28 אווו יש בקייטלין משו ממש מוזר באמת. נראה לי שזה בגלל מבנה הפנים שלה והשיניים הענקיות שלה..הפנים שלה ארוכות כאלה ומעצבנות..והיא כזאת טיפשה!
אווו יש בקייטלין משו ממש מוזר באמת. נראה לי שזה בגלל מבנה הפנים שלה והשיניים הענקיות שלה..הפנים שלה ארוכות כאלה ומעצבנות..והיא כזאת טיפשה!
G girlontop New member 13/12/04 #32 זה נכון, אבל את יותר יפה! תראי איזה חיננית את נראית בכיסא הגלגלים, כולך משותקת. אח, היו ימים אנג'י!
A Angela Forrester New member 13/12/04 #35 ../images/Emo24.gifמעולה!!!!!!!... תודה רבה!!!! באמת כבר מזמן לא היתה לי תמונה שלי עם המשפחה.
L lilithmm New member 15/12/04 #42 אמבר היא הכוכבת של הסדרה היא קיבלה את פרס דייטיים אמי לשחקנית צעירה מובילה...