תמונת הסופ"ש

אולי חלאס אם התמונות

די....... רק תמונות ארוטויות זה מה שבראש שלך/ם ???? זה ניראה מאוד שיטחי אולי להעלות איזה נושא לדיון מעניין ?? באמת אני ממש לא מתחבר לסצצנה של הארוטיות הזו שנישפכת פה ולא אני לא טלית שכולה תכלת אבל צריך את המנון הנכון. ובשביל תמונות אפשר להעלות פה גלריה חדשה שם למעלה בסרגל כלים יש שם כבר כמה וכמה גלריות משובחות

זה לא עיניין של לצפות או לא...

ואתה לא צריך להעלב כי לא ניסתי לפגוע בך .לחלוטין לא !!(ועם בכל זאת ניפגעת קבל את התנצלותי)הכוונה הייתה שנעלה נושא לדיון משהו יותר מעניין מהתמונות הארוטיות האלו. אני לא טוען שאין מקום לתמונות האלו. אבל בשבילן נועדו הגלריות פה בפורום למעלה יש הפניה לגלריות

cute30

New member
יקירי

אין מצב שבעולם שאני אפגע ממך, ואתה יכול לחייג אליי ולומר לי את זה בפרצוף.... ולא דרך הפורום..

יקרי אני שמיח לדעת שלא ניפגעת...

ולגבי לומר לך את זה בפניםת אין צורך זה נושא שהעלתי לדיון . ותאמת שדיי התאכזבתי שלא היו ממש תגובות .לא לכאן ולא לשם . בכל אופן זו דעתי האישית לחלוטין . ומימך אני לא מסתיר משהו כך שהסר דאגונת מליבך בנצ'וק אתה חמוד אמיתי ואתה יודע את זה וזה בסדר מצידי(לפחות) לא להסכים על כל דבר ועדיין להעריך ולהמשיך לכבד ולאהוב את חבריך

cute30

New member
אוהב אותך

איילי החמוד והמתוק אתה יודע וכמו שאמרת חברים זה חברים ודעות זה דעות, דרך אגב יש לי בעל חדש ואני מקווה שעכשיו זה להרבה הרבה זמן...

cute30

New member
חולה עלייך כרמלה חולה.....

והנה תמונה בשבילך.... הייתי שולח לך תמונה שלו אבל בעיה יגנבו לי אותו הוא כזה חתיך שאני מתה...

lpbear

New member
אמממ

נשמע מעניין אני זוכר שגם אני היגגתי משהו כזה לפני כמה חודשים... אין ספק מינון ועניין נוספים פותרים הכול

למעלה