תמונת היום....

אוף כמה שאתה מוזר

באמת אני יותר לא האיר לך (באות א )ממש נימאס לי אני פשוט באופן אישי לא יפתח את ההודעות שמתחילות ב"תמונת היום" א. כי זה לא יומי ב. זה ממש לא משקף את תמונת היום ומה שקרה/עבר במשך היום ג. זה _____ בעייני באמת תצליח יום טוב לךcute30 ושתדע ימים טובים יותר

cute30

New member
טוב ....

הבעיה שאת ובעלך ממש כנראה לא הטעם כנראה שיש לו טעם משובח יותר ממך.... אבל לא נורא גם בעלי היקר אומר לי אותו הדבר שהטעם שלי בגברים שונה משלו הרי הוא מחפש אותם שחומים גבריים ושעירים ואני ממש לא אלא בלונדינים חלקים ושרירים...... אה ותמסרי לגולדי נשיקה.... אה והתמונה בשבילך יקירתי תהני ממנה כל עוד את יכולה.

ז י ק ו

New member
אה ../images/Emo13.gif

זאת אולי לא תמונת היום אבל זאת תמונה שיכולה לעשות את היום...

ללאניק

New member
לא ברור לי למה..

שובבי היקר לא יכול לשלוט בעצמו ולהעיר על כל הודעה שכתוב בה תמונת היום. CUTE30 רוצה לפרסם תמונות בכל יום, יומיים ואפילו פעם בשבוע וזכותו, חלקנו נהנים מזה ואלו שלא לא מעירים שוב ושוב ושוב. אותי זה כבר מעצבן! אני בעד תמונת היום ואם אפשר פעמיים ביום אז עוד יותר טוב!!! ישר כוח cute30.

ז י ק ו

New member
הודעת סנגוריה..

בגלל שיש לי איזה שהיא קירבה לנתבע (שובבי) אני חייב להגן עליו ולמר שהכל נאמר בהומור, וכי יש בין שובבי לבין cute30 איזה שהוא הומור שלא תמיד מובן לכולנו.. ולעם ישראל אורה ושמחה. חוצמזה ללאניק אחי היקר, אל תיקח ללב כל מה שנאמר פה.. כל אחד ותמונת היום שלו

ללאניק

New member
אז זהו ש...

בד"כ אני לא לוקח ללב עניינים של אחרים אבל היה נדמה כאילו CUTE30 נעלב ולכן... אם הכל ברוח טובה אז קבלו התנצלותי.

cute30

New member
תגובה

פשוט חוש ההומר ביני לבין שובבי הוא חברי ואפילו משפחתי וזיקו מגן עליו כמו שאמר ישנה קירבה... חחחחחחח

למעלה