תמונת היום 30.09 מדונה בגרסת "אמביציה בלונדינית" מ1990! Express yourself! Respect yourself - Hey hey
G GM1988 Well-known member 30/9/12 #1 תמונת היום 30.09 מדונה בגרסת "אמביציה בלונדינית" מ1990! Express yourself! Respect yourself - Hey hey
M Material Boy New member 30/9/12 #2 התמונה שלי אם התחלת עם אמביציה בלונדינית אני אמשיך: זה ציור שציירתי בצבעי אקריל לפני שנה וחצי לתיק העבודות שלי לפני שהתחלתי את הלימודים.
התמונה שלי אם התחלת עם אמביציה בלונדינית אני אמשיך: זה ציור שציירתי בצבעי אקריל לפני שנה וחצי לתיק העבודות שלי לפני שהתחלתי את הלימודים.
T TOTOLM New member 30/9/12 #3 בבקשה בבקשה שמישהו יפרסם את התמונה שפורסמה בMADONNA DOES IT BETTER מההופעה בוושינגטון (אני חושבת) מלייק א וירג'ין שברח לה הציץ, אבל הפעם בלי הכוכבים...
בבקשה בבקשה שמישהו יפרסם את התמונה שפורסמה בMADONNA DOES IT BETTER מההופעה בוושינגטון (אני חושבת) מלייק א וירג'ין שברח לה הציץ, אבל הפעם בלי הכוכבים...
M Material Boy New member 1/10/12 #4 אולי את מתכוונת לתמונה הזו? כי אם כן אז מדובר בסתם אשליה שהם יצרו. ותוכלי לראות את המקור פה